Segueix en directe el partit de Lliga entre el Vila-real i el Barcelona

Coutinho 94' Memphis Depay 88' Frenkie de Jong 50'
27 Nov 2021
FINAL: Vila-real 1 - 3 Barça
Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Coutinho!! 1-3! Rulli endevina la trajectòria del xut de Coutinho, però anava ben ajustat al pal i potent. Gol per sentenciar la victòria a Vila-real!

Penal

PENAL A FAVOR DEL. BARÇA! Penal que ha forçat Coutinho al minut 92! Penal clar de Foyth

Sis minuts d'afegit. Sis minuts perquè el Barça intenti tenir la pilota i minimitzar les opcoins del Viila-real. Aquest 1 a 2... és or pur!

Targeta groga

GROGA per a Raba, per un cop amb la mà a Coutinho, al mig del camp

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Memphis!! 1-2!! El Barça, miraculosament, s'escapa de la pressió del Vila-real i fa el segon! Error defensiu, Memphis està atent i caça la pilota, retalla el porter i marca per sota les cames d'Estupiñán!

Xut fora

Doble arriba de Trigueros, per al Vila-real, i una de Danjuma. De moment el Barça se salva perquè els groguets no tenen punteria

Canvi

CANVI al Barça: Coutinho entra en el lloc de Nico

El Barça no reacciona bé al gol en contra. Segueixen els mateixos problemes: moltes pèrdues de pilota, possessions curtes i el Vila-real fent mal en les transicions

Gol

GOL del Vila-real! GOL de Chukwueze! 1-1! Era d'esperar... el Vila-real pressiona, el Barça no surt de la cova i al final arriba el gol. Pèrdua absurda en un servei de banda, transició ràpida i rematada final a gol

Xut fora

Perdona el Vila-real! Error defensiu de Mingueza, que no calcula bé el salt, i rematada final de Trigueros que surt per sobre el travesser

Lesió

Jordi Alba demana el CANVI. S'ha fet mal al turmell i no pot continuar. Entrarà al seu lloc Mingueza

El Barça, vivint minuts d'angoixes. El Vila-real ha fet un pas endavant i els de Xavi no estan sabent com espolsar-se el perill. El joc és a camp blaugrana, prop de Ter Stegen

Canvi

CANVI al Barça: Dembélé entra en el lloc d'Abde

Canvi

CANVIS al Vila-real: Estupiñán i Chukwueze entren en el lloc de Pedraza i Yeremi

Xut fora

Ocasió del Vila-real, de Danjuma, però el tir ha tocat al lateral de la xarxa

La incògnita és saber com reaccionarà el Barça al gol. Si exagerant el control del partit o cedint a la pressió d'un Vila-real que està estirant línies

Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL de Frenkie de Jong! 0-1! El VAR diu que és gol! Memphis no estava en fora de joc, com havia dit l'àrbitre. Ell remata, Rulli refusa i De Jong marca. El Barça guanya!

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Barça per fora de joc! Havia marcat De Jong. A veure què diu el VAR