En directe
En directe
07/08/2013

El partit Barça - Selecció de Tailàndia, en directe (1-7, FINAL)

La crònica d'un partit que no ha tingut color: El Barça goleja amb facilitat la selecció tailandesa

FINAL Selecció de Tailàndia 1 - 7 Barça

89' La millor jugada de Tailàndia de tot el partit, per l'equerra. Chutipon supera Montoya i Pinto envia a córner

86' Ocasió d'Iniesta, després d'una jugada de Dongou. El xut del manxec l'ha desviat el porter a córner

84' Pedro ha deixat el terreny de joc i el Barça juga amb 10 homes

80' L'acció acaba amb una centrada i un xut de Tailàndia que atura Pinto sense cap problema

78' Trompada de Mascherano a un extrem de Tailàndia, que necessita assistència. Falta perillosa per als locals

76' Doble ocasió d'Alexis, que ha fet una jugada individual i un parell de xuts des de l'àrea que un defensa i el porter han rebutjat

73' La selecció tailandesa es 'conforma' movent la pilota al seu camp i intentant alguna tímida passada llarga. El Barça ha aixecat definitivament el peu de l'accelerador i espera que passin els minuts

67' CANVI al Barça. Dongou entra en el lloc de Cesc

63' Alexis buscava un nou gol per al Barça, després de combinar amb Busquets a la frontal de l'àrea. La passada ha estat un xic massa forta i el xilè ha rematat molt forçat

61' CANVI de porters al Barça. Pinto entra en el lloc de Valdés. També fa canvis l'equip local tailandès

La primera part no ha tingut història, i la segona encara menys. Amb Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc el Barça encara domina més el mig del camp i la selecció de Tailàndia no arriba ni a la línia del mig del camp

54' Gol anul·lat per fora de joc de Pedro, que estava avançat en l'última passada

51' A punt de marcar Alexis un nou gol. Rep al punt de penal i cau per una lleugera empenta. L'àrbitre tampoc no xiula res i continua el joc

48' Un altre GOL del Barça! Ara és Alexis, que remata a plaer una centrada d'Iniesta

47' GOL del Barça! 'Hat-trick' de Pedro, que anota al contraatac després d'una passada llarga de Cesc que remata de primeres el canari

El Barça fa vuit canvis a l'equip en aquest 2n temps. Aquest és l'ONZE: Valdés, Montoya, Bartra, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis i Cesc

Comença la segona part a Bangkok: Selecció de Tailàndia 1 - 5 Barça

Amb el partit més que resolt (0-5), els tailandesos han aprofitat que el Barça abaixava una mica el pistó per intentar fer mal amb pilotades llargues. En una d'elles, Bagnack ha comès un penal infantil i matusser (s'ha llançat a la desesperada) que ha permès el gol local, celebrat amb eufòria