07/08/2017

Barça-Chapecoense (5-0, final)

i

FINAL al Camp Nou. Barça 5 - 0 Chapecoense

89' Penal fallat per Paco Alcácer! El porter li ha endevinat la trajectòria ni ha aprofitat el refús

Deixen el terreny de joc: Piqué, Rakitic, Busquets, Suárez, Messi, Jordi Alba i Aleix Vidal

76' Set CANVIS al Barça: Entren Semedo, Alcácer, Digne, Marlon, Samper, Munir i Aleñá

73' GOL del Barça! GOL de Denis, que ha creuat la pilota després d'una bona assistència a l'espai de Messi (5-0)

61' CANVIS al Barça. Mascherano i Sergi Roberto entren per Umtiti i Iniesta

54' GOOL del Barça! Gol de Suárez! Teva-meva amb Messi i xut final, creuat, per fer el 4-0

CANVIS al Barça: Cillessen i Denis Suárez han entrat en el lloc de Ter Stegen i Deulofeu

Comença la segona part al Camp Nou entre el Barça i el Chapecoense (3-0)

DESCANS al Camp Nou: Barça 3 - 0 Chapecoense

38' Crits de "puta PSG" a l'espai d'animació. Neymar, també 'present' al Gamper

33' CANVI al Chapecoense. Marxa Alan, un dels supervivents de l'accident aeri. Entra al seu lloc Guerrero

30' El públic ja fa l'onada. A falta d'espectacle a la gespa, (auto)festa a la graderia

27' GOOL del Barça! Gol de Messi! Ara sí que val, gol de Messi a assistència de Deulofeu (3-0)

25' Gol anul·lat al Barça per fora de joc inexistent de Messi. Llàstima

15' La primera ocasió del Chapecoense arriba al quart d'hora. Un tir creuat de Paulista que surt desviat

12' El partit està molt desnivellat. La superioritat del Barça és clamorosa. El Chapecoense, amb molts suplents, ha tardat 7 minuts a jugar a camp del Barça. Es defensa, i ja fa molt

10' GOOL del Barça!! GOL de Busquets!! Rep a la mitja lluna de Deulofeu i envia una canonada a l'escaire! (2-0)

5' GOOOL del Barça!! GOL de Deulofeu! Ha rematat a plaer una assistència de Rakitic (1-0)

3' El Barça ha començat amb força i ja ha tingut dues ocasions: un xut de Messi i un cop de cap de Rakitic