29/12/2013

Bàsquet: Reial Madrid 98-84 Barça (FINAL)

#LigaEndesa FINAL El Reial Madrid guanya el clàssic per 98-84 al Barça

4Q 0.18 Eliminat Nachbar, i Bourousis que amplia la distància (96-84)

4Q 0.53 Bourousis sentencia el partit a favor del Madrid amb un llançament triple (93-82)

4Q 1.10 El Bará no encerta en cap dels tres tirs consecutius que ha disposat. Al final, Dorsey anota des de la línia de personal (90-82)

4Q 1.48 Quarta personal de Rudy. L'ha forçat magistralment Navarro malgrat les protestes del mallorquí (88-81)

4Q 2.55 Marcelinho torna a retallar la distància a menys de deu punts (88-79)

4Q 4.30 Però dues fogonades blanques serveixen per tornar a distanciar-se (86-74)

4Q 5.00 Torna a sentir-se una mica millor el Barça, que ara 'només' perd de set (81-74)

4Q 6.00 Tot i que els blancs tornen a ampliar l'avantatge amb una cistella fàcil (81-70)

4Q 7.00 Una esmaixada d'Oleson serveix perquè el Barça baixi per primer cop en molt de temps dels deu punts! (79-70)

4Q 7.27 Quarta falta d'equip del Reial Madrid. L'ha forçat Marcelinho (79-67)

4Q 7.57 Torna a encallar-se el Barça, que encara no ha anotat en aquest últim quart (79-65)

4Q 8.08 Bàsquet i falta de Sergio Rodríguez a l'últim segon de possessió. La quarta de Lorbek! (79-65)

4Q 9.12 Els àrbitres xiulen falta en atac de Sada sobre Sergio Rodríguez. L'ha forçat molt bé (per no dir que s'ha tirat) el jugador del Madrid (76-65)

4Q Comença l'últim quart al Palacio de los Deportes. Reial Madrid 76-65 Barça

3Q FINAL (76-65) Navarro retalla distàncies amb un triple a falta de quatre segons. Després d'uns minuts desastrosos, el Barça encara té opcions a l'últim quart

3Q 0.15 Falta de Lorbek a falta de 4 segons per acabar posessió (76-62)

3Q 0.35 Intercanvi de triples a Madird. Sergio Rodríguez i Lorbek (74-62)

3Q 1.20 El Barça agafa aire amb dos triples consecutius de Papanikolau. I temps mort de Pablo Laso (71-59)