FUTBOL ALEMANY
Esports17/05/2014

El Bayern guanya la Copa i Guardiola acaba el seu primer any a Alemanya amb quatre títols

L'equip bavarès ha derrotat el Borussia Dortmund gràcies als gols de Robben i Müller

BarcelonaEl Bayern ha guanyat la Copa alemanya després de derrotar el Borussia de Dortmund a l'estadi olímpic de Berlín per 2-0, gràcies als gols de Robben i Müller a la pròrroga. Amb aquest títol, Guardiola tanca el seu primer any al Bayern havent guanyat quatre dels sis títols a què aspirava: Lliga, Copa, Supercopa d'Europa i Mundial de clubs. Ha perdut la Supercopa alemanya i la Champions.

El Bayern ha sortit amb un 3-4-3, amb Javi Martínez a la defensa amb Boateng i Dante. I Kroos, Lahm, Rafinha i el jove danès Hojbjerg al centre del camp. Sense Mandzukic (ni convocat), en atac han jugat Götze, Robben i Müller. Després ha entrat Ribéry pel lesionat Lahm. El Bayern ha generat perill en els primers minuts, però després el partit s'ha igualat, amb una bona ocasió de Lewandowski en el darrer minut del primer temps.

Cargando
No hay anuncios

A la segona part, les defenses han aturat els gols, malgrat la proposta ofensiva dels dos tècnics. La final, doncs, s'ha decidit a la pròrroga, quan Robben ha fet el primer gol. En els darrers segons, Müller, a la contra, ha fet el 2-0.

0 - Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Jojic (Aubameyang, min 83), Sahin; Mhkitaryan (Kirch,