En directe
21/04/2017

El cap de setmana esportiu, pas a pas

Marc Márquez, el més ràpid a Austin

Cinquena victòria de Marc Márquez al circuit d'Austin. El cerverí ha entrat amb molt d'avantatge sobre Valentino Rossi i Dani Pedrosa.

Històric ascens de l'Snatts Femení Sant Adrià (53-62)

L’Snatts Femení Sant Adrià ha superat el Pacisa Alcobendas i ha aconseguit l’ascens de la Lliga Femenina de bàsquet. Després de quedar-se l’any passat a les portes de l’objectiu, el jove equip entrenat per Jordi Vizcaíno ha aconseguit la fita a Lleó.

Tercera victòria consecutiva de Franco Morbidelli a Moto2

Franco Morbidelli ha aconseguit el triomf a la categoria mitjana. És la seva tercera victòria consecutiva en les tres primeres proves, que el situa com a líder indiscutible del mundial. El podi l'han completat Luthi i Nakagami, mentre que Àlex Márquez només ha pogut ser quart.

El Reus empata contra l'Alcorcón (0-0)

El Reus ha desaprofitat l'oportunitat d'allunyar-se del descens després d'empatar sense gols amb l'Alcorcón i se situa només amb tres punts de marge sobre l'Almeria, l'equip que marca hores d'ara la línia vermella del descens. Els catalans han tingut la majoria d'ocasions, però els ha penalitzat la falta d'encert davant el porter visitant Dmitrovic. L'Alcorcón, que ocupa plaça de descens, s'ha quedat amb 10 per expulsió de Bellvís en els minuts final, tot i que els intents dels del Baix Camp no han tingut èxit per desfer l'empat.

El Barça Lassa surt viu de Kiel i es jugarà la classificació al Palau (28-26)

El Barça Lassa d'handbol ha perdut per un ajustat 28-26 a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant el Kiel i manté vives les seves opcions de classificar-se per a la 'final four' de Colònia. Els de Xavi Pascual no han estat còmodes a l'Sparkassen Arena i han anat a remolc en el resultat i especialment el joc durant tot el partit. Tot i arribar a perdre de cinc gols, els culers han signat un resultat que els permet somiar amb la remuntada al Palau.

Triomf de Fenati a Moto3

L'italià Romano Fenati s'ha adjudicat la victòria a la cursa de Moto3 del Gran Premi de les Amèriques. El segon lloc ha estat per a Diggia mentre que Jorge Martín ha completat el podi.

Joan Mir, líder del mundial, només ha pogut ser vuitè mentre que Canet ha caigut. Amb aquest resultat, Mir es manté al capdavant del certamen després de tres proves, té 58 punts, per 52 de Martín i 49 de McPhee i Fenati.

Un solvent Barça Lassa supera amb autoritat l'Unicaja (89-70)

Un solvent Barça Lassa ha superat amb autoritat l'Unicaja, rival al qual li ha recuperat el basket-average. Georgios Bartzokas ha recuperat Joan Carles Navarro, que ha empatat amb Alberto Herreros com el cinquè jugador amb més partits de la Lliga Endesa disputats (654), i Justin Doellman. Ante Tomic ha acabat amb 20 punts, mentre que Tyrese Rice ha anotat 13 dels seus 17 punts en els primers set minuts de joc.

El Barça se salva i la Santboiana acaba quarta

El Barça ha aconseguit salvar la categoria i jugarà una temporada més a la Divisió d'Honor de rugbi. El conjunt blaugrana ha perdut a Gernika (40-28) però s'ha vist beneficiat per la derrota del Getxo al camp de la Santboiana (62-8). A la part alta, el conjunt del Baix Llobregat ha finalitzat en la quarta posició i tindrà avantatge de camp en els quarts de final del 'play-off' per al títol.

Rafa Nadal acaba amb el somni d'Albert Ramos

Victòria decisiva de l'Espanyol femení per sortir del descens

S'havia de guanyar sí o sí i el nou Espanyol de Rubén Rodríguez, que va substituir Luismi Marín fa dues setmanes com a tècnic del primer equip femení, no ha fallat en un partit decisiu per a les opcions de permanència. L'equip blanc-i-blau ha derrotat el Fundación Albacete per 0-2 i se situa en l'última plaça de salvació. Un gol d'Eli del Estal al primer temps ha encarrilat una victòria que les periquites necessitaven per abandonar la zona de descens. De fet, amb els 3 punts sumats avui, ratificats amb el gol de Paloma Fernández al minut 60, les periquites sumen 15 punts i deixen en situació d'urgència l'equip manxec, que es queda amb 14 i cau a la penúltima posició. Queden 4 jornades per acabar el campionat i el calendari encara reserva alguns duels directes a la zona baixa, on l'Oiartzun, que ha guanyat, agafa aire amb 17 punts. El Tacuense segueix tancant la taula amb 11.

El comiat somniat de Jordi Villacampa (82-55)

El Divina Seguros Joventut ha desfigurat el RETAbet Bilbao Basket en l'últim partit de Jordi Villacampa com a president. La Penya ha fet una passa gegant en la seva lluita per assegurar la permanència. L'equip verd-i-negre, que ha arribat a tenir una renda de 26 punts, ha trencat el partit durant el segon període. Àlex Mumbrú ha fallat els primers 13 llançaments que ha intentat.

Cistella guanyadora de Marc Gasol en el triomf dels Grizzlies sobre els Spurs

Marc Gasol ha fet la cistella guanyadora en el triomf dels Grizzlies de Memphis per 110-108 contra els Spurs de San Antonio del seu germà Pau, en un partit decidit en la pròrroga i que deixa empatada aquesta eliminatòria del play-off (2-2). Marc Gasol ha fet 16 punts, capturant 12 rebots i donant quatre assistències, acompanyant un gran Mike Conley, autor de 35 punts. Per als Spurs, Pau Gasol ha fet 8 punts i 11 rebots en 21 minuts de joc.

Els Warriors de la seva part, han guanyat a Portland i ja manen per 0-3 la seva sèrie.

Quique Sánchez Flores: "En la primera part hem tingut algunes de les millors estones de joc del curs"

Malgrat completar un dels millors partits del curs, l'amarga derrota de l'Espanyol contra l'Atlètic ha deixat "un profund buit" al seu tècnic, un Quique Sánchez Flores que ha lamentat la derrota després d'haver "competit molt bé".

"No és fàcil competir-li a l'Atlètic al nivell que li hem jugat", ha comentat el preparador madrileny, insatisfet amb un resultat que deixa amb les mans buides als seus homes. "Probablement en la primera part hem tingut algunes de les millors fases de joc de tota la temporada", ha explicat Quique, que ha valorat positivament la bona dinàmica de joc que arrossega el seu equip a casa en les últimes jornades. El tècnic espanyolista ha defensat que creu que mereixien un resultat millor contra un rival que "et porta a un nivell superior, i et fa saber exactament on estàs".

Quique també s'ha referit al mercat, en ser preguntat per si creu vital comprar a Diego Reyes. "Ja sabem què volem per l'any vinent. Tenim a Mr Chen aquí, per donar continuïtat al projecte, i això passa perquè els jugadors importants es quedin".

Franco Morbidelli marca el millor temps en Moto2

Franco Morbidelli ha marcat el millor temps en els entrenaments oficials de Moto2 del Gran Premi dels Estats Units.

El Barça Lassa es desfà d'un combatiu Catgas Energia Santa Coloma (7-3)

El Barça Lassa s'ha desfet d'un combatiu Catgas Energia Santa Coloma (7-3). Adolfo (dos), Dyego, Rafa López, Roger, Ferrao i Joao han aconseguit els gols de l'equip blaugrana. Salgado, González i Sepe han marcat els gols del conjunt visitant.

Marc Márquez, el més ràpid en Moto GP en els entrenaments oficials d'Austin

Marc Márquez ha aconseguit ser el més ràpid en Moto GP en els entrenaments oficials d'Austin. Es tracta de la cinquena 'pole' consecutiva per al pilot català. Maverick Viñales i Valentino Rossi han acabat en segona i tercera posició.

Arón Canet, 'pole' en Moto3

Arón Canet (Estrella Galicia 0,0) ha aconseguit la 'pole' al Gran Premi de les Amèriques en Moto3. El valencià, que ha rebaixat en set dècimes el rècord del circuit d'Austin, ha superat Joan Mir i Romano Fenati.

El Chelsea derrota el Tottenham (4-2) i jugarà la final de la Copa anglesa

El Chelsea serà el primer finalista de la copa anglesa després de derrotar per 4-2 el Tottenham Hotspur a la primera semifinal, a Wembley. Willian, després d'una falta forçada per Pedro, ha fet el primer gol 85'), però Harry Kane ha empatat als 18 minuts. En un partit molt entretingut, Willian, de penal ha fet el 2-1 (43'). A la segona part, Ali ha empatat pels homes de Pochettino (52'), però Hazard (75') i Matic (80') han sentenciat. La segona semifinal és l'Arsenal-Manchester City d'aquest diumenge.

El Nàstic treu un valuós empat del camp del Getafe (1-1)

El Nàstic ha aconseguit treure un empat al camp del Getafe (1-1). Tot i les moltes baixes que presentava, l'equip tarragoní ha sumat un punt d'or. El resultat reforça la trajectòria ascendent del conjunt català amb Juan Merino a la banqueta. Portillo ha obert el marcador al minut 25, però Emana ha igualat el resultat al minut 46.

El Barça B empata i encara no és campió

El Barça B ha sumat un punt al cap de l'Hospitalet (2-2) i encara no es proclama campió del Grup 3 de Segona B. Els de Gerard López s'han avançat amb un gol de Fali (8') que ha igualat Salinas poc després (12'). A la mitja hora, Marc Cardona ha tornat a avançar el filial (27') però el mateix Salinas, a un minut per al final (89') ha igualat el marcador.

El Barça B haurà d'esperar, com a mínim fins aquest diumenge, per ser campió matemàticament i jugar així l'eliminatòria dels campions. Necessita que l'Alcoià, segon, no guanyi al camp d'un Hèrcules que lluita per entrar a la zona de 'play-off'. D'altra banda, el punt que ha sumat l'Hospitalet no li serveix per escapar de la zona baixa de la classificació.