En directe
03/02/2017

El cap de setmana esportiu, pas a pas

Espanya elimina els croats a la Davis i ara jugarà contra Sèrbia

La selecció espanyola de tenis s'ha classificat per la segona fase de la Copa Davis en guanyar els dos darrers partits contra els croats a Osijek. Roberto Bautista ha derrotat Franko Skugor en quatre sets (1-6, 7-6, 3-6 i 6-7) i Pablo Carreño ha guanyat el punt clau contra Nikola Mektic (6-7, 1-6 i 4-6). Espanya jugarà contra contra els serbis.

Camerun, campió de l'Àfrica de futbol en derrotar l'Egipte de Cúper (2-1)

Un gran gol d'Aboubakar als 88 minuts de joc ha donat la cinquena copa d'Àfrica al Camerun, la primera des de l'any 2002. Els lleons indomables perdien 0-1 per culpa del gol d'El-Neny al descans, però N'Kolou va empatar de cap i Aboubakar va fer el 2-1 definitiu. Héctor Cúper, seleccionador d'Egipte, segueix sense guanyar una final fora de l'Argentina. Ondoa, qui fou porter del Barça i el Nàstic, ha estat titular amb els campions.

El Girona supera el Valladolid i es consolida la segona posició (2-1)

El Girona segueix amb un coixí de punts de cinc punts sobre el tercer classificat de Segona, després de derrotar per 2-1 el Valladolid. L'equip de Pablo Machín ha fet el primer gol gràcies a un xut molt bonic de Sebas Coris des de la frontal. A la segona part el Valladolid ha buscat l'empat, però una errada del seu porter Pau ha acabat amb el seu gol en pròpia porta de Pau (87') De Tomás, als 88 minuts, ha fet el 2-1 definitiu.

El Reus suma un punt contra el Getafe (1-1)

El Reus no ocuparà plaça de play-off d'ascens després d'empatar amb un dels aspirants a l'ascens, el Getafe, a casa (1-1). Els madrilenys han marcat primer gràcies a un gol de penal de Molinero, però a la segona part Edgar ha fet el gol de l'empat, també de penal (69'). El Getafe ha acabat el partit defensant-se amb dos homes menys, per les expulsions de Cala i Molinero.

El Nàstic planta cara però cau al camp del Llevant, el líder (2-1)

El Nàstic seguirà una jornada més com a cuer de la Segona Divisió després de perdre al camp del líder, el Llevant (2-1). Després d'un primer temps sense gols, el golejador local,Roger, ha fet el primer (59'). El Nàstic s'ha obert i Morales ha marcat el 2-0 als 67 minuts, però un gol de Delgado ha fet somiar l'equip grana en endur-se un punt (2-1,71'). El Llevant però, s'ha defensat amb encert.

Roberto Bautista empata l'eliminatòria de la Copa Davis

El castellonenc Roberto Bautista ha superat Franco Skugor per 6-1, 6-7 (4), 6-3 i 7-6 (6) i ha empatat l'eliminatòria de la Copa Davis que enfronta Espanya amb Croàcia (2-2).

El City guanya amb un doblet 'in extremis' de Gabriel Jesús (2-1)

El Manchester City no tira la tovallola a la Premier League i aquesta jornada ha superat el Swansea (2-1) amb un doblet de Gabriel Jesús. El brasiler ha estat el 'citizen' més actiu de cara a porteria durant tot el partit, disputat. Després d'una gran jugada individual de David Silva, ha obert el marcador abans d'arribar a l'equador del primer temps. El visitant Sigurdsson ha empatat a 10 minuts per al final i Gabriel Jesús, de nou, ha tancat el marcador al temps afegit.

El Divina Seguros Joventut no frena l'Iberostar Tenerife (89-75)

El Divina Seguros Joventut ha perdut a la pista de l'Iberostar Tenerife (89-75), un rival que ha sumat la seva sisena victòria consecutiva. Albert Sàbat (14 punts) i Sergi Vidal (12) han estat els màxims anotadors de l'equip verd-i-negre, que compareix amb l'Obradoiro la penúltima posició de la classificació.

Nou drama al Palau: derrota del Barça Lassa contra el Bilbao (68-76)

El Barça Lassa ha perdut contra el RETAbet Bilbao (68-76). L'equip blaugrana, que ha tingut la baixa per lesió d'última hora de Justin Doellman, ha estat derrotat per un rival que ha sabut competir millor al Palau. Angoixat per la seva situació, el conjunt culer s'ha enfonsat en l'últim període. Georgios Bartzokas no ha fet debutar Xavier Munford.

El Sevilla malbarata un penal i empata contra el Vila-real (0-0)

El Sevilla ha malbaratat un penal i ha empatat contra el Vila-real (0-0). Sergio Asenjo, porter de l'equip de la Plana Baixa, ha tingut una actuació molt destacada i ha aturat el llançament de Samir Nasri.

Rafinha pateix una fractura nasal

El brasiler no va acabar el partit contra l'Athletic després de topar amb Ter Stegen. El Barça ha comunicat que pateix una fractura nasal, a més d'un tall sobre la cella, i és dubte per jugar dimarts contra l'Atlètic de Madrid.

Justin Doellman, deu dies de baixa

Justin Doellman, aler pivot del Barça Lassa de bàsquet, pateix una lesió de grau I al soli de la cama dreta i estarà deu dies de baixa. El jugador es va lesionar en l'últim entrenament de l'equip blaugrana.

El València toca fons i cau golejat amb l'Eibar a Mestalla (0-4)

El València ha caigut fet miques en ser golejat a casa per un Eibar que lluita per acostar-se a la zona europea (0-4). Amb moltes baixes i Zaza per primer cop titular, el València mai ha competit i el menorquí Sergi Enrich ha fet el 0-1 en rematar una centrada d’Escalante. En el darrer minut del primer temps, el jove Carlos Soler ha vist la vermella i ha fet un penal que Adrian ha transformat en el 0-2. Dani Lara, amb una gran volea, ha fet el 0-3 i Enrich, qui ha fet un gran partit, el 0-4 definitiu.

L'ICL Manresa no se'n surt a la pista de l'Obradoiro (89-75)

Ho ha intentat, però l’ICL Manresa ha perdut a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro. La derrota contra un rival directe per evitar el descens deixa l’equip entrenat per Ibon Navarro en una situació molt delicada ja que acumula 16 derrotes en 19 partits a la Lliga Endesa. El conjunt català s’allunya a dues victòries de les posicions que donen dret a la permanència.

L'equip espanyol de dobles perd contra Croàcia a la Copa Davis

L'equip espanyol de dobles ha perdut contra Croàcia a la Copa Davis. La parella formada per Feliciano López i Marc López ha estat derrotada per 7-6 [6], 6-7 [7], 6-7 [5], 6-2 i 4-6. Croàcia domina l'eliminatòria per 2-1. El guanyador disputarà la següent ronda contra Sèrbia, que s'ha desfet de Rússia (3-0).

L'Atlètic de Madrid suma tres punts contra el Leganés (2-0)

Abans de jugar el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça, l'Atlètic de Madrid ha sumat tres punts contra el Leganés (2-0). Fernando Torres, que ha marcat dos gols, ha tingut una actuació clau.

La Santboiana busca la final de la Copa del Rei de rugbi aquest diumenge

La Santboiana buscarà jugar la final de Copa aquest diumenge (12h) contra l'Ordizia basc al Baldiri Aleu. La semifinal es juga a partit únic, amb el factor camp favorable als catalans, que aquesta temporada han perdut amb els bascos a la lliga, però fora de casa.

Xavier Munford debuta al Palau Blaugrana

Reforçat amb Xavier Munford, el cinquè pedaç temporal que arriba amb la temporada ja començada, el Barça Lassa rep aquest diumenge (12.30 hores, Movistar Deportes 2) el RETAbet Bilbao Basket. Georgios Bartzokas té el dubte de Víctor Claver, que arrossega una lumbàlgia, i les baixes d’Alex Renfroe i Brad Oleson. El Divina Seguros Joventut, per la seva banda, visita l’Iberostar Tenerife (13.30 hores, Multideporte 4). Diego Ocampo no podrà comptar amb Albert Miralles ni amb José Nogués. Després del seu bon partit contra el MoraBanc Andorra, Neno Dimitrijevic va completar l’expedició verd-i-negra.

Victòria de l'Espanyol a la Rosaleda (0-1)

L'Espanyol ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva després de derrotar el Màlaga a la Rosaleda per 0-1. Els blanc-i-blaus han anat gairebé sempre a remolc però n'han tingut prou amb un solitari gol de Piatti a la primera part, amb un bon xut des de 30 metres, per superar Kameni i endur-se el triomf. En breu podràs llegir la crònica.

L'alcalde de Vigo anuncia que se suspèn el Celta-Madrid

El temporal que ha afectat Galícia els últims dies ha provocat que també se suspengui el partit entre el Celta i el Reial Madrid. Ho ha anunciat l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, qui ha informat que els desperfectes que ha patit l'estadi de Balaídos no es poden reparar a temps per al partit i que suposen un risc per als futbolistes i els espectadors.