El Barça de Koeman no té ni cap ni peus (3-0)

Toni Padilla
29 Sep 2021
FINAL: Benfica 3 - 0 Barça

Tres minuts d'afegit a Da Luz. El Barça perd per 3 a 0. I el pitjor de tot és la sensació de buidor que transmet aquest equip

Canvi

Últim CANVI al Barça. Mingueza entra en el lloc de Sergi Roberto

Targeta vermella

EXPULSIÓ D'ERIC GARCÍA! Doble groga per al central, que ha fet un partit nefast (com la majoria dels seus companys). Agafada de la samarreta molt clara per tallar un atac

Targeta groga

GROGA per a Nico, per tallar un atac del Benfica. Una acció que feia pudor de quart gol

Queden 10 minuts a Da Luz i ara mateix fa la sensació que el Benfica podria marcar els gols que volgués. Igual que el Bayern, l'agost del 2020. Quina pena

Gol

GOL del Benfica. GOL de Darwin Nuñez. 3-0! El Benfica no perdona i fa més gran la ferida. Gol, xutant a l'esquerra de Ter Stegen, enganyant-lo

Penal

Penal a favor del Benfica. Penal per mans de Dest. No clares, claríssimes. Tenia el braç estiradíssim. I GROGA per a Dest

GROGA per a Weigl, per tallar una transició del Barça

I espera, que segueix el festival del Benfica. El Barça ha dimitit i això pot ser un festival dels portuguesos. Barça, qui t'ha vist i qui et veu

Gol

GOL del Benfica! GOL de Rafa Silva! 2-0! Quan semblava que el Barça podia controlar el partit, arriba un atac i agafa tothom amb els pixats al ventre. Desgavell defensiu del Barça i, després d'una primera aturada de Ter Stegen, Rafa Silva acaba marcant

Canvi

Ara sí (per fí). CANVIS: Nico, Ansu i Coutinho entren en el lloc de Busquets, Luuk de Jong i Pedri

Aturada

A punt de marcar Sergi Roberto! Gran centrada al segon pal, i rematada que salva Grimaldo sobre la línia de gol! Era una ocasió magnífica! Quina llàstima!

Ansu Fati, escalfant-se des de l'inici de la segona part. El barcelonisme en general, porta escalfat des que ha vist el plantejament de Koeman, a mitja tarda

Pifia

Una altra acció per emmarcar de Luuk de Jong. Per emmarcar al museu dels horrors. Tot sol al segon pal, remata... al pal. Per sort, l'acció havia estat invalidada per fora de joc. Perquè sinó era encara més incomprensible

GROGA per a Rafa Silva, per tallar un contraatac de Pedri

GROGA per a Eric Garcia, per tallar un atac amb falta. El Barça, absolutament desbordat, en tots els sentits. Quin desgavell

Xut al pal

Se'ns ha aparegut la verge! Mare meva... MARE MEVA! Ter Stegen surt a buscar bolets al Berguedà i Darwin, que el supera fàcilment, pot rematar a porteria buida. Per sort, ha tocat al pal. Era una ocasió claríssima!

El Barça ha sortit fluix, a la segona part. Pèrdues, desconcert, mala combinació, pressió poc ordenada. Qualsevol diria que ens hi estem jugant la classificació