WATERPOLO
Esports15/10/2014

El CN Sabadell supera el Mataró i segueix dominant la lliga femenina de waterpolo

Un parcial de 0-3 ha donat emoció a un partit en que s'han imposat les campiones

BarcelonaEl CN Sabadell ha sumat la seva segona victòria a la Lliga de waterpolo femení, en un partit ajornat en el seu moment, després de derrotar el Mataró per 12-9 en un partit prou igualat. Les vallesanes, que ja porten més de 100 partits de lliga sense perdre, s'han escapat de sortida, però el Mataró ha aconseguit acostar-se superant en tres ocasions a la portera nord-americana Amy Carlson. Un parcial de 4-1 ha deixat a les de Nani Guiu amb un clar avantatge (6-2), tot i que el 6-3 de Laura López abans del descans deixava un petit fil d'esperança per al CN Mataró La Sirena.

Els dos gols de Maica García i Anni Espar (8-3) al principi dels segons vuit minuts deixaven el partit gairebé sentenciat, però un parcial de 0-3 ha donat emoció al partit. Marcia Garica i Jennifer Pareja (4 gols) però, s'ha encarregat d'evitar sorpreses.

Cargando
No hay anuncios

Triomf del Terrassa a la lliga masculina

A la lliga masculina, també s'ha jugat un partit, amb el CN Terrassa derrotant per 10-9 el Canoe. Els homes de Dani Nart han marcat diferències gràcies als gols d'Ivan Gallego (CN Terrassa).