Hoquei Patins
Esports26/04/2013

Dues batzegades permeten el Barça derrotar un gran Reus (5-3)

Tot i que els reusencs han aconseguit igualar un 3-0, el Barça ha decidit el partit en un minut màgic i es situa provisionalment a tres punts del Liceo

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça ha guanyat el Reus Deportiu per 5-3 en el partit que obria la 24a jornada de l'OK Lliga. En el clàssic per excel·lència de l'hoquei patins català els blaugranes han vist com els reusencs els aconseguien igualar un 3-0, però gràcies a dos gols consecutius a manca de deu minuts pel final els homes de Ricard Muñoz posen pressió al líder Liceo (que rep demà la visita del Moritz Vendrell) col·locant-se a només tres punts dels gallecs.

El Barça ha saltat a la pista conscient de la importància del partit i en només quinze minuts ja anava guanyant per 3-0 gràcies a un gol de Marc Gual i dos de Sergi Panadero. Els blaugranes jugaven a plaer contra un Reus que només es limitava a defensar-se i tot apuntava que caurien més gols per part dels locals. Tot i això, un penal transformat per Albert Casanovas ha canviat totalment el rumb del partit, ja que amb el gol els reusencs han despertat i han començat a estirar les línies.

Cargando
No hay anuncios

Fruit d'això, Ricard Muñoz ha demanat un temps mort per demanar calma als seus jugadors, ja que el matx s'estava convertint en un partit d'anada i tornada. Tot i així, el partit ha seguit desenvolupant-se amb una gran intensitat i finalment poc abans del descans el Reus ha aconseguit situar-se un gol per sota gràcies a una bona definició de Marc Ollé.

A la segona part ha continuat la mateixa tònica i al minut 31 el Reus ha aconseguit empatar gràcies a un bon gol de Raúl Marín. Tot i l'empat, el conjunt del Baix Camp no s'ha donat per satisfet i ha disposat de grans oportunitats per avançar-se, però ha topat una vegada i una altra amb un immens Aitor Egurrola. Fins i tot el Reus ha disposat d'un penal favorable (tot i que la jugada ha començat fora de l'àrea), però Egurrola ha aconseguit aturar-li a Casanovas en aquesta ocasió.

Cargando

Finalment el Barça ha aconseguit resoldre el partit a manca de deu minuts pel final gràcies a un gol de Mia Ordeig i a un gol de Marc Torra de penal discutible, i tot i que els reusencs ho han intentat fins al final, no han pogut eixugar la distància.