Segueix en directe l'Espanyol-Zoryà Luhansk, corresponent al 'play-off' de l'Europa League

Roger Requena

FINAL! Espanyol 3-1 Zoryà Luhansk #rcde

3-1. Min.90+1 | Canvi al Zoryà: entra Arveladze, marxa Ivanisenia #rcde

3-1. Min.87 | Ara qui ho intenta és Víctor Sánchez. Xut desviat del vallesà #rcde

3-1. Min.86 | Perdona Wu Lei el quart! Ha ensopegat el xinès quan estava tot sol davant del porter! #rcde

3-1. Min.81 | GOOOOOOOL DE L'ESPANYOL! VARGAS FA EL TERCER! #rcde

2-1. Min.79 | GOOOOOL de l'Espanyol! MARCA JAVI LÓPEZ! #rcde

1-1. Min.77 | Massa fàcil el xut de Vargas, que ha intentat repetir la diagonal que va fer contra el Lucerna #rcde

1-1. Min.75 | Atura Xevtxenko el penal de Granero! Quina pena! #rcde

1-1. Min.74 | Penal favorable a l'Espanyol! Mans d'un jugador del Zoryà a uan centrada de Wu Lei. Sembla força clar #rcde

1-1. Min.71 | Canvi a l'Espanyol: entra Vargas per Puado #rcde

1-1. Min.69 | Nou intent de l'Espanyol: hi torna Javi López, que ho prova amb l'esquerra. El seu xut el desvia a córner un defensa #rcde

1-1. Min.63 | Canvi al Zoryà: entra Iurtxenko, marxa Luniov #rcde

1-1. Min.57 | GOOOOL de l'Espanyol! Marca Facundo Ferreyra! #rcde

0-1. Min.54 | Pressiona l'Espanyol, que ha sortit amb una marxa més en aquesta segona part #rcde

0-1. Min.51 | Wu Lei al travesser! Gran rematada de cap del xinès que no entra per molt poc! #rcde

0-1. Min.49 | Qui ho prova ara és Javi López amb un xut centrat amb l'esquerra #rcde

0-1. Min.48 | La resposta del Zoryà, un xut creuat de Lednev que bloca Diego López #rcde

0-1. Min.47 | Molt desviat el xut de Darder des de fora de l'àrea #rcde

0-1. Min.46 | Comença la segona part a l'RCDE Stadium amb un canvi a l'Espanyol: entra Víctor Sánchez per Dídac Vilà #rcde

DESCANS a l'RCDE Stadium. Espanyol 0-1 Zoryà Luhansk