Partit corresponent a la jornada 33 de la Lliga Santander

Roger Requena

Final! Espanyol 0-1 Eibar #rcde

0-1. Min.84 | Canvi a l'Eibar: entra Diop per Dani García #rcde

0-1. Min.79 | Últim canvi a l'Espanyol: entra Navarro per Baptistao #rcde

0-1. Min.72 | Torna a salvar Dmitrovic! Xut massa centrat de Sergio García #rcde

0-1. Min.69 | Gran peu de Dmitrovic salvant un xut de Moreno #rcde

0-1. Min.66 | Canvi a l'Espanyol: entra Melendo per Víctor Sánchez #rcde

0-1. Min.60 | Ha tingut a prop l'empat Moreno en un remat de cap que ha sortit desviat per molt poc #rcde

0-1. Min.56 | Nova groga per un jugador de l'Espanyol. Ara li toca a Víctor Sánchez #rcde

0-1. Min.52 | Ho prova de molt lluny Víctor Sánchez, que no troba porteria #rcde

0-1. Min.50 | Groga per Javi López #rcde

0-1. Min.48 | A punt de fer-se un gol en pròpia porteria l'Eibar en un córner de l'Espanyol #rcde

0-1. Min.46 | La segona part arrenca amb un canvi a l'Espanyol: entra Sergio García per Piatti #rcde

0-1. Min.46 | Descans a l'RCDE Stadium. El públic acomiada els jugadors locals amb xiulets #rcde

0-1. Min.32 | Gol de l'Eibar! S'avancen els visitants a través d'un cop de cap de Lombán a la sortida d'un córner #rcde

0-0. Min.31 | Ho prova Pedro León des de la frontal, però el seu xut el desvia un defensa a córner #rcde

0-0. Min.12 | Remata al pal de cap Jordán, però la jugada queda anul·lada per un fora de joc dubtós #rcde

0-0. Min.10 | Primers minuts en família a l'RCDE Stadium. La grada, pràcticament buida #rcde

0-0. Min.1 | Comença l'Espanyol-Eibar a l'RCDE Stadium #rcde

Segons informa l'Espanyol, els membres de la Grada Canito que hagin firmat el document exigit al llarg d'avui, podran entrar a la zona d'animació. Els que no ho hagin fet podran ser reubicats en altres localitats

Ja surten sobre la gespa de l'RCDE Stadium els jugadors d'Espanyol i Eibar!