HANDBOL
Esports28/02/2015

El Fraikin allarga el bon moment i supera el Constanta a la Copa EHF (23-21)

Els granollerins han jugat amb foc però han acabat superant els romanesos i han sumat dos importants punts que els alcen fins al lideratge del grup B a l'espera del que faci l'Hostelbro

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha aconseguit un important triomf contra el Constanta romanès (23-21) a la Copa EHF. Els de Carlos Viver han jugat amb foc durant bona part del partit però al final han pogut allargar la bona ratxa i han sumat un nou triomf que, a l'espera del que faci l'Hostelbro contra el San Petersburg (19.15 h), els alça fins al primer lloc del Grup B de la Copa EHF.

El respecte ha estat el dominador del partit. El Fraikin, tot i que sempre ha anat per davant en el marcador, ha estat incapaç d'ampliar amb facilitat l'avantatge, que gairebé durant tot el partit ha estat de dos gols a favor dels granollerins. Els vallesans han jugat durant la primer part vuit minuts en superioritat, però tot i això no han aconseguit escapar-se en el marcador i han marxat als vestidors al descans amb tan sols dos gols de diferència.

Cargando
No hay anuncios

La igualtat també ha marcat la segona part. Els dos gols de diferència s'han mantingut i, tot i que els de Carlos Viver han aconseguit ampliar distàncies (al minut 50 guanyaven de tres, 21-18), els locals han perdonat molt i això, sumat a que els romanesos s'han posat les piles a les acaballes i han estat efectius, han fet que finalment el Fraikin només hagi guanyat de dos, una dada important de cara a possibles empats en la classificació final.

Fraikin Granollers 23

Cargando

HCM Constanta 21Fraikin Granollers (12+11):

Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (1), Cañellas (-), Capdevila (-), M. García (-), Pérez (-), Figueras (-), Solé (4, 3p), Resina (5), Ruiz (-), S. Puig (-), Valadao (1), Grundsten (3), Toledo (4) i Del Arco (5).

Cargando

HCM Constanta (10+11): Popescu (Stanescu, ps); Rakcevic (2), Gal (-), Humet (5), Tucanu (-), Vujadinovic (-), Toma (2, 1p), Cutura (3), Adzic (-), Subtirica (-), Enescu (1), Cristescu (2), Buricea (6) i Baican (-).

Marcador cada 5 minuts: 0-1, 4-2, 5-3, 7-7, 10-8, 12-10 (descans); 15-12, 16-13, 18-16, 21-18, 22-20 i 23-21 (final).

Cargando

Àrbitres: Nenad Nikolic (Sèrbia) i Dusan Stojkovic (Sèrbia). Han expulsat Cristescu del Constanta. Han exclòs dos minuts Toledo i Valadao, del Granollers; Rakcevic, Cristescu (3), Adzic (2) i Enescu (2), del Constanta.