Europa League
Futbol20/09/2012

L'Atlètic de Madrid derrota l'Hapoel Tel-Aviv (0-3) i l'Athletic empata a casa amb el Kyriat Shmona (1-1)

En la primera jornada destaquen el triomf 3-5 del Liverpool contra el Young Boys, la derrota del PSV al camp del Dnipro ucraïnès o la golejada del Nàòls 4-0 a l'AIK suec i l'empat a 0-0 entre el Tottenham i el Lazio

BarcelonaL'Atlètic de Madrid, actual campió de l'Europa League, ha començat amb una demostració de força la seva lluita per revalidar el títol. A Tel Aviv, ha golejat l'Hapoel 3-0, amb gols del 'Cebolla' Rodríguez, Diego Costa i Raúl García. L'equip de Simeone no ha patit per endur-se els primers tres punts de la fase de grups, que el situen líder del grup B, amb els mateixos punts que el Viktoria Plzen, que ha guanyat 3-1 l'Académica portuguès.

L'Athletic Club no ha pogut passar de l'empat contra els israelians del Kyriat Shmona. Rochet ha avançat els visitants a San Mamés, obligant als de Bielsa a remuntar. Susaeta, al minut 40, ha pogut retallar diferències, però els bascos no han pogut completar la remuntada i es conformen amb un punt en el seu debut a Europa. En l'altre partit del grup I, l'Olympique de Lió ha superat 2-1 l'Sparta de Praga.

La primera jornada de la competició ha deixat altres resultats destacats, com la victòria 3-5 del Liverpool a Berna contra el Young Boys suís. Al minut 63, els anglesos perdien 3-2, però un gol de Coates i dos de Shelvey li han permès capgirar el marcador. Els de Brendan Rodgers lideren el grup A per davant de l'Udinese i l'AEK, que han empatat a un.

Cargando
No hay anuncios

També és sorprenent la derrota del PSV 0-2 al camp del Dnipro ucraïnès. El local Mathison i el visitant Hutschinson en pròpia porteria, han marcat els gols del partit. Lidera el grup F el Nàpols, que ha passat per sobre de l'AIK suec (4-0).