Futbol - Copa de la Reina
Futbol23/05/2018

El Barça resol el pas a semifinals de Copa amb un punt de patiment

Fins al minut 82, les blaugranes no han aconseguit el gol que ha anul·lat l'opció de pròrroga

BarcelonaEl patiment no ha sigut degut a les ocasions del Llevant, però al Barça li ha costat concretar la seva classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina. L'equip blaugrana, que portava un curt 1-0 de l'anada a Sant Joan Despí, ha hagut d'esperar fins al minut 82 per respirar amb tranquil·litat, quan Alexia Putellas ha rematat a gol una pilota que havia quedat lliure després d'un córner i ha allunyat la possibilitat d'allargar fins a la pròrroga l'eliminatòria.

La pilota aturada, de fet, ha sigut l'única escletxa que el Llevant no ha pogut controlar en aquests dos partits, perquè ja l'havia condemnat fa tres dies a l'anada. Aquest dimecres, altres cop, l'exercici de resistència ha sigut majúscul per a les granotes, que s'han replegat amb intensitat al seu camp, aferrades a les intervencions de Sandra Torres o als pals, com el que ha impedit que Mariona Caldentey obrís la llauna al primer temps.

Cargando
No hay anuncios

Al final, el 0-1 ha regalat uns últims deu minuts de respir, per destensionar de cara a les semifinals. Ara el Barça s'enfrontarà amb l'Athletic, que també ha derrotat la Reial Societat en la tornada a Lezama (2-1).

L'altra semifinal la disputaran l'Atlètic de Madrid –que ahir, dimarts, va guanyar per 1-2 al València– i el Granadilla Tenerife, que s'ha desfet del Betis.