LLIGA BBVA
Futbol21/03/2015

El Celta suma un treballat triomf (0-1)

Els gallecs han sigut millors que el Llevant, que ha anat de més a menys

BarcelonaEl Celta ha aconseguit una victòria treballadíssima al Ciutat de València. El conjunt gallec, després de no ser capaç de materialitzar alguna de les moltes ocasions de gol que ha generat, s'ha anotat els tres punts a l'estadi del Llevant (0-1). L'equip local ha aconseguit mantenir la porteria a zero durant 87 minuts tot i uns actius Nolito i Orellana, que han pogut rebentar el marcador a base de gols.

Els de casa, de fet, han dominat durant una bona estona. Els valencians, que s'han fet forts a casa durant la segona volta de la competició domèstica, no han renunciat a la pilota i han creat més perill que el seu rival. Uche i Rubén García han tingut dues ocasions molt clares que han pogut trencar el partit abans d'arribar al descans.

Cargando
No hay anuncios

El Celta, però, ha sabut aprofitar la situació i ha començat a créixer. Orellana, de fet, ha enviat una pilota al pal a les acaballes del primer període, on tot encara ha estat per decidir. D'aquest mateixa manera ha començat el segon temps, que ha començat amb un ritme frenètic.

El davanter andalús Nolito n'ha tingut una de claríssima, i ha reafirmat les sensacions que ha deixat el seu equip abans de rebre les indicacions del seu tècnic a la mitja part. El Celta ha començat a ser superior i ha enfonsat el seu rival. Els de Berrizzo, però, no ha sabut batre Mariño fins al 87'. Charles, finalment, ha anotat i ha sentenciat el xoc.