Espanyol
Futbol11/09/2011

Dos gols de Sergio García donen els primers tres punts a l'Espanyol (2-1)

L'equip que entrena Mauricio Pochettino supera l'Athletic Club en l'estrena del conjunt blanc-i-blau a l'estadi de Cornellà-El Prat

BarcelonaTres bones aturades de Cristian i dos gols de Sergio García li han donat els tres punts a l'Espanyol contra un Athletic Club que no ha posat les coses senzilles a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Marcelo Bielsa portava el partit molt estudiat i en els primers minuts l'Athletic Club ha sabut agafar la iniciativa del joc gràcies a una bona defensa que li permetia avançar-se sempre. Com si sabessin ja què anava a fer el rival, els jugadors del conjunt basc robaven la pilota i després arribaven amb perill a la porteria de Cristian.

La lesió d'Albín al minut 13 ha canviat l'escenari ja que Mauricio Pochettino s'ha vist obligat a donar entrada a Thievy. L'aparició del davanter, que sempre realitza moviments imprevisibles, ho ha desorganitzat tot, especialment la defensa de l'Athletic Club.

Cargando
No hay anuncios

Abans de la mitja hora de joc, l'Espanyol ha sabut avançar-se en el marcador gràcies a una brillant combinació per la banda esquerra en què han participat Thievy, Álvaro i Sergio García, que ha enviat una rematada de cap a la xarxa.

Bielsa ha reestructurat l'equip al descans donant entrada a Iturraspe i Susaeta. En els primers minuts de la segona meitat, el conjunt basc ha començat a generar perill amb pilotes aèries i en una d'aquestes accions Fernando Llorente ha aconseguit empatar el partit.

Cargando

Mauricio Pochettino ha reaccionat, col·locant Pandiani al camp. L'aposta li ha donat rendiment ja que l'Espanyol s'ha crescut i Sergio García ha tornat a avançar l'equip local, ja de forma definitiva.

Espanyol, 2: Cristian Álvarez; Javi López, Forlín, Héctor Moreno; Javi Márquez, Baena; Dídac Vilà, Verdú, Albín (Thievy, min.12); Sergio García (Romaric, min.75) i Álvaro (Pandiani, min.65).

Cargando

Athletic Club, 1: Iraizoz; Gurpegui, San José, Amorebieta, De Marcos; Iñigo Pérez (Iturraspe, min.46), J. Martínez; Gabilondo (Susaeta, min.46), Ander Herrera (Toquero, min.66), Muniaín; i Llorente.

Gols: 1-0, min.25: Sergio García; 1-1, min.61: Llorente; 2-1, min.75: Sergio García.

Cargando

Àrbitre: Velasco Carballo. Groga a Javi López (min.6), De Marcos (min.8) i Sergio García (min.52).

Incidències: 21.154 espectadors a l'estadi de Cornellá-El Prat.