Girona
Futbol12/05/2012

El Girona (5-1) guanya i se situa a dos punts de la zona de permanència

Després de golejar aquest dissabte l'Alcoià, l'equip gironí ha retallat cinc punts en només dues jornades i se situa a dos punts del Guadalajara, que ha empatat a Múrcia

BarcelonaDesprés de golejar aquest dissabte l'Alcoià (5-1), el Girona ha retallat cinc punts en només dues jornades i se situa a dos punts del Guadalajara, que ha empatat a Múrcia.

El partit a Montilivi ha sigut un monòleg dels locals, que entre els minuts 14 i 16 han posat el marcador molt favorable amb els gols de Nieto i Corominas. Per si no n'hi hagués prou, Nieto ha aconseguit el 3-0 abans del descans.

No ha variat la tònica a la segona part, a pesar que l'Alcoià ha aconseguit el 3-1, obra de Gato en transformar un penal, en el minut 68.

Cargando
No hay anuncios

No obstant això, l'alegria dels visitants ha durat poc perquè només dos minuts després Corominas ha fet el 4-1 i abans de finalitzar el partit Nieto ha completat el seu 'hat trick' particular per establir el 5-1 definitiu.

El resultat rellança molt les aspiracions de salvació del Girona, mentre que per a l'Alcoià el seu mateix tècnic, Luis César, ha reconegut que després de la derrota les aspiracions de salvació del seu equip són molt més reduïdes.

Cargando

Girona FC, 5: Mallo, José (Migue, min 57), Tortolero, Rigo, David Garcia, Benja, Garmendia, Marcos Tébar, Nieto, Jandro (Goiria, min 80) i Corominas (Ballini, min 73).

Alcoià, 1: Maestro, Guille Roldán, Aloisi (Paco Esteban, min 46), Rojas, Devesa, Molina, César Remón, Gat, Diego Jiménez (Xoco Lozano, min 56), Wellington Silva (Alvaro, min 56) i David Torres.

Cargando

Àrbitre: Piñeiro Crespo, comitè asturià. Ha mostrat targeta groga als locals Tebar i Tortolero i els visitants Gato i César Remón.

Gols: 1-0, min 14: Dani Nieto; 2-0, min 16: Corominas; 3-0, min 40: Dani Nieto; 3-1, min 68: Gat, de penal; 4-1, min 71: Corominas; 5-1, min 84: Dani Nieto.

Cargando

Incidències: 6.034 espectadors a Montilivi per presenciar el partit de la 38a jornada de lliga.