Futbol
Futbol13/04/2013

El Dortmund destrossa el Greuther Fürth sota l'atenta mirada de Mourinho (1-6)

L'entrenador del Reial Madrid ha seguit en directe les evolucions del seu proper rival a la Champions, que ha jugat amb molts suplents

M.m.

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha derrotat amb contundència el Greuther Fürth, en un partit intranscendent per als de Jurgen Klopp, ja que no poden aspirar a la primera plaça del campionat i tenen virtualment garantit un lloc a la propera edició de la Champions (1-6).

El partit l'ha seguit atentament José Mourinho, ja que el Dortmund és el proper rival del Reial Madrid a la màxima competició europea de clubs. L'entrenador portuguès ha viatjat fins a la ciutat alemanya de Fürth per seguir en directe el partit des de la graderia, en un gest habitual del tècnic quan s'ha d'enfrontar a algun rival a Europa.

Cargando
No hay anuncios

Malgrat que el Dortmund ha jugat amb alguns suplents, sobretot en defensa, el partit ha estat molt plàcid per als visitants, que al descans ja guanyaven per 0-5. Götze (2), Gundogan (2) i Blaszczykowski han marcat durant els primers 45 minuts. A la represa, Prib ha retallat distàncies, mentre que Lewandowski ha anotat el sisè i definitiu.