Lliga BBVA
Futbol04/10/2014

Eibar i Llevant es reparteixen un punt orgullós (3-3)

El conjunt granota s'ha avançat però els de Gaizka Garitano han aconseguit empatar en dues ocasions

BarcelonaEl gol matiner del Llevant ha semblat dibuixar un partit tranquil, per fi, per als valencians, però l'Eibar ha pogut esgarrapar un valuós punt (3-3) en el minut 93 després de remuntar en dues ocasions davant el conjunt granota.

Els de Mendilibar han inaugurat el marcador al minut 2 amb una acció de José Luis Morales. Però els locals han reaccionat amb ocasions durant tota la primera meitat i han obligat el porter Diego Mariño a fer nombroses intervencions. Tot i això, ha sigut Camarasa qui ha vist porteria per al Llevant, i ha obert el 0-2 amb què s'ha arribat al descans.

Cargando
No hay anuncios

La segona meitat, però, ha tingut un Eibar connectadíssim, decidit a igualar el partit. Un autogol de Pedro López ha donat ales als locals, que s'han omplert d'orgull i fe i han fet el segon gràcies a un gran xut de Saúl Berjón que, per l'escaire, ha resultat letal per a Diego Mariño. La resposta del Llevant ha arribat amb un gol de Víctor Casadesús, però una acció heroica de Federico Piovaccari sobre la botzina ha permès l'Eibar salvar un punt i ha espatllat la festa valenciana a Ipurua.