En directe
28/06/2020

Espanyol-Madrid, la Lliga en directe

Segueix en directe l’Espanyol-Madrid corresponent a la jornada 32 de la Lliga Santander que es disputa a l’RCDE Stadium

Diego López valora la derrota contra el Reial Madrid: "Hem tingut les nostres opcions. El pla de partit era aquest i el resultat és curt. Rufete té la seva filosofia. Estem en una situació difícil, per orgull hem de lluitar fins al final" #rcde

FINAL: l'Espanyol perd contra el Reial Madrid i es complica una mica més la permanència a la Lliga Santander #rcde

0-1. Min.82 | Últim canvi de l'Espanyol per intentar fer (com a mínim) un gol contra el Madrid: entra Pol Lozano per David López #rcde

0-1. Min.75 | Segona pausa d'hidratació al RCDE Stadium. L'Espanyol tindrà 15 minuts per capgirar el resultat contra el Reial Madrid #rcde

0-1. Min.70 | Dos canvis més a l'Espanyol per buscar la reacció: entren Calleri i Nicolás Melamed per Embarba i Sergi Darder #rcde

0-1. Min.65 | Apareix Raúl de Tomás! Primer xut entre els tres pals del davanter de l'Espanyol. Aturada de Courtois per mantenir el 0-1 #rcde

0-1. Min.58 | Segon canvi a l'Espanyol: entra Melendo per Wu Lei #rcde

0-1. Min.50 | Aturada de Diego López. El Madrid segueix generant perill des de les bandes. Escalfa Vinicius a la banda per reforçar les accions verticals dels blancs #rcde

0-1. Min.49 | Bona combinació de l'Espanyol que remata Wu Lei a les mans de Courtois. Els blanc-i-blaus busquen l'empat #rcde

0-1. Min.45 | Rufete efectua el seu primer canvi com a tècnic de l'Espanyol: Pedrosa entra per Dídac Vilà #rcde

ARRENCA la segona meitat: l'Espanyol té 45 minuts per remuntar un 0-1 contra el Reial Madrid. Segueix el partit, minut a minut! #rcde

DESCANS. El Reial Madrid guanya l'Espanyol 0-1. Queden 45 minuts de partit al RCDE Stadium. El conjunt de Rufete necessita reaccionar en el segon temps #rcde

0-1. Min.45 | Gol de Casemiro, gol del Madrid! Assistència d'esperó de Karim Benzemá i diana de Casemiro, que trenca l'empat. L'Espanyol haurà de remuntar el resultat si vol endur-se els tres punts #rcde

0-0. Min.43 | Triple ocasió del Reial Madrid a l'àrea de l'Espanyol! Tres xuts del conjunt blanc, tres intervencions de Diego López abans d'arribar al descans del partit #rcde

0-0. Min.36 | Benzema també signa la seva ocasió de gol. Diego López apareix per evitar el gol del davanter francès, un dels jugadors més en forma del Reial Madrid d'aquesta temporada #rcde

0-0. Min.30 | Temps de 'cooling break' al RCDE Stadium. És manté l'empat inicial entre Espanyol i Reial Madrid #rcde

0-0. Min.25 | WU LEI! El davanter ha tingut una nova ocasió de gol, segurament la més clara del partit en una situació d'u contra u davant Courtois #rcde

0-0. Min.20 | Courtois! El porter del Madrid refusa una rematada de l'Espanyol en un servei de falta. El conjunt de Rufete busca estrenar el marcador #rcde

0-0. Min.12 | Reacciona el Reial Madrid després del bon primer tram de partit de l'Espanyol. L'equip de Zidane comença a combinar. Casemiro ha tingut una nova ocasió de gol amb una rematada de cap #rcde

0-0. Min.9 | Primera ocasió clara del Reial Madrid amb una rematada de cap de Sergio Ramos que surt desviada. Segueix l'empat al RCDE Stadium #rcde