09/02/2020

Espanyol-Mallorca, la Lliga en directe

Segueix en directe l'Espanyol-Mallorca corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander i que es disputa a l'RCDE Stadium

Roger Requena

FINAL! L'Espanyol aconsegueix, amb molt de patiment, la primera victòria a casa de la temporada! Espanyol 1-0 Mallorca #rcde

1-0. Min.94 | Groga per a Víctor Gómez #rcde

1-0. Min.93 | L'Espanyol, a un minut de la primera victòria a casa del curs! Esgarrapa tots els segons que pot al cronòmetre #rcde

1-0. Min.90 | Hi haurà quatre minuts d'afegit. L'Espanyol defensa amb tot, però Budimir acaba d'avisar de cap #rcde

1-0. Min.87 | Groga per a Lumor #rcde

1-0. Min.86 | Rematada als núvols del Mallorca. El patiment s'allarga a l'RCDE Stadium #rcde

1-0. Min.84 | Canvi a l'Espanyol: entra Víctor Gómez, marxa Darder #rcde

1-0. Min.83 | Bloca Diego López una falta lateral. L'Espanyol defensa amb tots els seus efectius #rcde

1-0. Min.80 | Groga per a Víctor Sánchez per una entrada sobre Dani Rodríguez #rcde

1-0. Min.80 | Canvi al Mallorca: entra Abdón, marxa Lago Júnior #rcde

1-0. Min.77 | Perdona Darder! Genial triangulació amb Vargas que el balear acaba rematant al ninot #rcde

1-0. Min.76 | El partit segueix trencat. L'Espanyol no sap si dominar, contraatacar o sentenciar. I el Mallorca està afegint arguments en atac per buscar l'empat #rcde

1-0. Min.72 | Canvi en tots dos equips. A l'Espanyol entra Víctor Sánchez, marxa tocat David López. Al Mallorca, entra Cucho Hernández i marxa Febas #rcde

1-0. Min.70 | Groga per a Cabrera per frenar un contraatac #rcde

1-0. Min.68 | Insisteix el Mallorca, que intenta enfonsar l'Espanyol en la seva meitat de camp. Els blanc-i-blaus estan reculant, cedint la iniciativa al Malorca #rcde

1-0. Min.65 | Canvi en tots dos equips. A l'Espanyol: entra Vargas, marxa Calleri. Al Mallorca: entra Kubo, marxa Sevilla #rcde

1-0. Min.61 | Groga per a Sevilla per una falta sobre Darder on el balear ha pres mal #rcde

1-0. Min.58 | GOOOOOOL de l'Espanyol! Marca de cap RAÚL DE TOMÁS! #rcde

0-0. Min.55 | L'Espanyol rectifica el nombre d'assistents, actualitzat al minut 50: 32.084 #rcde

0-0. Min.54 | Hi torna el Mallorca. Falta de Sevilla que bloca Diego López, que ara veu la groga per protestar una decisió arbitral #rcde