29/09/2019

Espanyol-Valladolid, la Lliga en directe

Segueix en directe l'Espanyol-Valladolid corresponent a la jornada 7 de la Lliga Santander que es disputa a l'RCDE Stadium

Roger Requena

FINAL a l'RCDE Stadium. Nova derrota de l'Espanyol a casa, aquest cop davant del Valladolid (0-2) #rcde

0-2. Min.90+4 | I arriba la sentència del Valladolid. Marca Plano en un contraatac #rcde

0-1. Min.90+3 | Demana penal l'RCDE Stadium per unes possibles mans de Kiko Olivas, que ha refusat amb el cos un xut de Piatti. No sembla penal #rcde

0-1. Min.90+1 | Hi haurà quatre minuts d'afegit #rcde

0-1. Min.90 | No se'n surt l'Espanyol, que segueix buscant l'empat a la desesperada. L'RCDE Stadium demana que Gallego marxi #rcde

0-1. Min.84 | S'ho mira resignat David Gallego, que veu com al seu equip no li surten les coses tot i haver millorat la imatge respecte els anteriors partits com a local #rcde

0-1. Min.82 | Remata de cap desviat Calleri una centrada des de l'esquerra #rcde

0-1. Min.80 | Providencial Naldo per evitar que Guardiola rematés a plaer una gran centrada de Plano. Avisa el Valladolid al contraatac #rcde

0-1. Min.76 | Nova pausa per a la hidratació. Dona indicacions Gallego als seus homes, que tenen un quart d'hora per intentar salvar algun punt #rcde

0-1. Min.75 | Canvi al Valladolid: entra Porro, marxa Villa #rcde

0-1. Min.74 | Canvi a l'Espanyol: entra Piatti, que torna a jugar set mesos després de la lesió, marxa Vargas #rcde

0-1. Min.69 | GOL ANUL·LAT! Hi havia fora de joc de Joaquín! Ho celebra l'RCDE Stadium #rcde

0-2. Min.68 | Canvi a l'Espanyol: entra David López, marxa Sergi Darder #rcde

0-2. Min.67 | Gol del Valladolid. Joaquín remata de cap una falta #rcde

0-1. Min.65 | Vermella directa per a Calero, que ha agafat de la samarreta a Guardiola sent l'últim home #rcde

0-1. Min.64 | Canvi a l'Espanyol: entra Wu Lei, marxa Dídac #rcde

0-1. Min.63 | Canvi al Valladolid: entra Joaquín, marxa Salisu #rcde

0-1. Min.62 | EVITA MASIP L'EMPAT DE CALLERI! Xut fort del punta des de l'àrea que salva el porter del Valladolid #rcde

0-1. Min.60 | Canvi al Valladolid: entra Ünal, marxa Sandro #rcde

0-1. Min.58 | Altíssim el xut de Vargas, que hi està posant més fe que encert #rcde