En directe
En directe
20/10/2019

Espanyol-Vila-real, en directe

Segueix en directe el partit que disputa l'Espanyol i el Vila-real al RCDE Stadium

0-1: Espanyol i Vila-real disputen els últims 45 minuts de partit al RCDE Stadium. El conjunt de Machín necessita remuntar el gol d'Ekambi

DESCANS, 0-1: Bon primer temps de l'Espanyol que buscarà la remuntada en els 45 últims minuts de partit contra el Vila-real

0-1, minut 17: GOL del Vila-real, gol de Toko Ekambi. Els visitants trenquen el 0-0 inicial gràcies a una bona acció per banda. El conjunt de Machín haurà de remuntar

17' GOL del Vila-real, marca Ekambi

This browser does not support the video element.

[VÍDEO] Banderes blanc-i-blaves i d'Espanya al RCDE Stadium

Comença el partit al RCDE Stadium entre l'Espanyol i el Vila-real!

Gerard Moreno torna a l'estadi de l'Espanyol després de debutar amb Espanya. L'afició periquita li ha dedicat una ovació quan per megafonia han citat el seu nom

I a la del Vila-real, al costat de Javi Calleja, s'hi asseuen Andrés Fernández, Mario Gaspar, Funes Mori, Bacca, Chukwueze, Trigueros i Ontiveros

A la banqueta de l'Espanyol hi haurà Andrés Prieto, Wu Lei, Ferreyra, Dídac, Corchia, Granero i Calero

20 Oct 2019

Machín s’estrena amb el repte d’assecar un Gerard Moreno enratxat

I també sabem amb qui formarà d'inici el Vila-real: Asenjo, Albiol, Pau, Gerard, Cazorla, Iborra, Toko Ekambi, Alberto, Anguissa, Peña i Moi Gómez

Ja coneixem l'onze de l'Espanyol: Diego López, Pedrosa, Víctor, Naldo, Darder, Calleri, David López, Bernardo, Marc Roca, Vargas i Gómez

Bona tarda! L'Espanyol rep la visita del Vila-real al RCDE Stadium, en el partit que suposarà l'estrena de Pablo Machín com a tècnic dels blanc-i-blaus. Ens acompanyes en aquest directe?