PRIMERA DIVISIÓ
Futbol23/01/2011

Benzema es reivindica i dóna la victòria al Reial Madrid, davant un Mallorca molt valent (1-0)

Mourinho ha decidit, finalment, fer jugar Benzema a l'onze inicial i el francès ha marcat el primer gol del Reial Madrid, amb un xut col·locat des de la frontal de l'àrea

Adrià Soldevila

BarcelonaDesprés d'una primera part equilibrada, amb atacs esporàdics del Madrid i el Mallorca i amb poques arribades a porteria, el resultat al descans és d'empat a zero. La pilota ronda molt el mig del camp, amb una possessió aproximada del 50% per equip. En el minut 13, Nsue encara absolutament sol la porteria, amb Marcelo corrent al trot, i el seu xut s'estavella al pal dret de la porteria de Casillas, qui esbronca al brasiler al finalitzar la jugada. El Reial Madrid ha trobat a faltar l'internacional Xabi Alonso, amb moltes pèrdues al centre del camp per part de Gago i Granero, que no acaben d'entendre's. Granero puja a l'atac i queda un espai buit al mig del camp, que Gago sol no pot tapar. L'últim quart d'hora de la primera part ha estat amb domini del Madrid i moltes més arribades a l'àrea, però pocs remats a porteria. El Mallorca necessita tenir més la pilota, ja que no ha aconseguit trenar cap jugada d'atac en els últims 20 minuts.

A l'inici de la segona part, Xabi Alonso ha substituït Gago, per pal·liar els problemes en el control del centre del camp del Reial Madrid. També ha entrat Özil, substituint a un Kaká desconegut. En el minut 60 els atacs del Madrid han donat el seu fruit, i en una jugada de Cristiano, Benzema ha amagat dins l'àrea i ha xutat ras i col·locat, sense que Aouate hagi pogut intervenir amb èxit. A partir del gol, el Reial Madrid ha seguit atacant i buscant el segon, però sense èxit, mentre que el Mallorca intentava l'empat a base de contraatacs.

Cargando
No hay anuncios

Al final, l'1 a 0 ha estat el resultat definitiu, amb un Benzema content per haver-se reivindicat davant la seva afició, el seu entrenador i els seus companys.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Gago (Xabi Alonso, 45'), Granero, Ronaldo, Di María, Kaká (Özil, 45'); Benzema

Cargando

Reial Mallorca: Aouate; Ratinho, Nunes, Ramis, Kevin; Joao Victor, Tejera; Nsue, Chori, Pereira; Webó.