Futbol internacional
Futbol22/04/2012

Els aficionats ultres del Genoa exigeixen que els seus jugadors es treguin la samarreta a mig partit

Amb 0-4 en contra, i l'equip a un pas de certificar el descens de categoria, els radicals han obligat a parar el partit durant 40 minuts

GènovaEls seguidors ultres del Genoa han obligat a aturar durant 40 minuts el partit entre el conjunt local i el Siena quan el resultat era favorable als visitants per 0-4; i han exigit als seus jugadors que es traguessin la samarreta perquè "no són dignes de portar-la".

Tot ha començat al minut 8 de la represa, el tècnic del Genoa –cuer de la classificació i a un pas de perdre la categoria– ha decidit que entrés un defensa, Kaladze, per un davanter, Sculli, tot i que els locals perdien (0-4) i això ha fet esclatar la ràbia dels ultres locals.

Cargando
No hay anuncios

Un grup de seguidors del Genoa ha passat d'un dels fons a la tribuna central –sotal la qual es troba l'entrada als vestidors– i s'ha enfilat a les tanques de contenció per començar a llançar bangales i amenaçar els jugadors del seu equip.

Després d'alguns minuts i com que la situació no es calmava, l'àrbitre i els jugadors del Siena han abandonat el terreny de joc sense problemes, mentre que els del Genoa han esperat al centre del camp.

Cargando

El capità local, Marc Rossi, i Giuseppe Sculli han intentat calmar el grup d'aficionats, que en un primer moment han demanat als jugadors del seu equip que es traguessin les samarretes i les donessin a l'afició.

Alguns jugadors del Genoa han arribat, fins i tot, a treure's les samarretes. Encara que després les hi han tornades. S'han viscut moments de tensió i angoixa, i fins i tot s'ha vist plorar Sculli i a Giandomenico Mesto davant la situació que s'estava produint.

Cargando

Els jugadors del Genoa han aconseguit calmar els ànims dels seguidors; i el Siena i l'àrbitre (Paolo Tagliavento) han tornar a entrar al camp per continuar el partit, que ha acabat amb el resultat final de 1-4.