En directe
23/08/2020

Girona-Elx, l'ascens a Primera Divisió en directe

Gonzalo Romero

Les llàgrimes de Granell resumeixen la derrota del Girona contra l'Elx. El conjunt de Francisco es queda a les portes de Primera Divisió #GironaElche

FINAL a Montilivi | El Girona perd contra l'Elx i jugarà una temporada més a Segona Divisió. Cadis, Osca i Elx jugaran a l'elit del futbol estatal la propera temporada #GironaElche

0-0 min. 97 | Gran jugada individual de Fidel per la banda, centrada i rematada de cap de Pere Milla per trencar l'empat a falta de dos minuts per al final #GironaElche

0-1 min. 96 | Gol de Pere Milla, gol de l'Elx #GironaElche

0-0 min. 91 | Vuit minuts (sí, vuit!) de temps afegit. El Girona necessita, com a mínim, no rebre gols per seguir viu en l'eliminatòria. Els locals, amb un home menys per la vermella a Stuani #GironaElche

0-0 min. 85 | Últims 5 minuts de partit. La tensió a peu de gespa és enorme. La decisió arbitral d'expulsar Stuani ha trencat les propostes futbolístiques: faltes, picabaralles i polèmica #GironaElche

0-0 min. 76 | Segon 'cooling break' del partit. El Girona gestiona bé la seva condició d'inferioritat numèrica. Francisco encara no fa canvis. L'eliminatòria serà llarga #GironaElche

0-0 min. 63 | El Girona haurà de jugar els últims 30 minuts de la temporada sense la seva gran referència ofensiva. El conjunt de Montilivi haurà de reordenar el seu onze #GironaElche

0-0 min. 61 | VERMELLA per a Stuani! El partit canvia a Montilivi. El davanter veu la targeta vermella directa i dibuixa una nova eliminatòria #GironaElche

0-0 min. 54 | Ignasi Miquel també intenta estrenar el marcador amb una rematada de cap! Poques ocasions i màxima tensió. El Girona es classificaria amb el 0-0 després d'una hipotètica pròrroga #GironaElche

COMENÇA la segona part a Montilivi! Últims 45 minuts de la temporada #GironaElche

DESCANS a Montilivi | El Girona seguirà buscant el gol durant la segona meitat. 45 minuts per aconseguir l'ascens a Primera Divisió #GironaElche

0-0 min. 31 | 'Cooling break' a Montilivi. Moment per donar indicacions i reordenar idees. Es manté l'empat inicial #GironaElche

0-0 min. 29 | Compte!! Stuani ha pogut fer el primer gol del partit amb una bona rematada a l'àrea. El Girona comença a generar futbol en els últims metres del camp #GironaElche

0-0 min. 26 | Partit amb poc ritme i moltes interrupcions. Els dos equips arrisquen poc. Pesa la responsabilitat de no cometre errades i perdre l'opció de lluitar per l'ascens en el tram final #GironaElche

0-0 min. 7 | Bon inici de partit del Girona, amb un Borja García liderant les primeres accions de perill. El conjunt de Montilivi necessita fer-se fort en defensa per evitar ensurts #GironaElche

COMENÇA el partit a Montilivi: el Girona busca l'ascens a Primera Divisió contra l'Elx! Segueix el partit a l'@ARAEsports #GironaElche

ONZE de l'Elx pel partit de Montilivi: Edgar Badia, Folch, Verdú, Nino, Sánchez, Calvo, Josan, Jonathas, Juan Cruz, Josema i Óscar Gil #GironaElche