Liga Adelante
Futbol14/04/2012

El Girona salva al minut 85 un punt que no el satisfà del tot contra el Barça B (1-1)

Un gol d'Acuña a cinc minuts del final ha permès el Girona sumar un empat contra el Barça B, que s'havia avançat en el marcador gràcies a un gol de Jonathan Dos Santos

GironaEl Girona i el Barça B s'han repartit un punt que manté el filial blaugrana en una còmoda posició a mitja classificació però que no permet el Girona apropar-se a la zona de salvació, que té a vuit punts.

Cap dels dos equips ha pogut fer cap gol en una primera meitat sense gaires ocasions, en què el Barça B ha monopolitzat la possessió i el Girona ha esperat la seva oportunitat al contraatac. Muniesa i Riverola han gaudit de dues bones oportunitats per marcar, però també els locals han respost amb una bona acció de Coro que la defensa blaugrana ha salvat 'in extremis'.

Cargando
No hay anuncios

A la represa, el partit ha seguit amb la inèrcia animada del final de la primera meitat. Al minut 66, Jonathan Dos Santos ha avançat el Barça B gràcies a un gol de falta directa. El Girona ha reaccionat i ha començat a rondar la porteria d'Oier. El premi li ha arribat al minut 85, quan Acuña ha aconseguit l'empat.