En directe
Ascens a 1a
20/06/2021

L'ascens en directe: Girona - Rayo Vallecano

Segueix en directe el partit final per l'ascens entre el Girona i el Rayo Vallecnao

Xut fora

Ocasió de Sylla, que pot rematar una pilota des del lateral de l'àrea petita però no troba porteria

Polèmica arbitral

Sis minuts d'afegit a Montilivi. NOMÉS SIS. Amb la de temps que han perdut, de manera barroera, els jugadors del Rayo... en fi

Últims minuts. El Girona bolcat a l'atac. Necessita un gol per forçar la pròrroga

Escàndol a Montilivi! Mans claríssimes de Saveljich a l'àrea petita, amb el braç estirat, que l'àrbitre no xiula i que el VAR no corregeix. Increïble

Canvi

CANVIS al Rayo, que busca una mica d'oxigen. Quasmi i Avincula entren en el lloc de Trejo i Mario Hernández

Reclama penal el Girona, per una estirada de la samarreta en un servei de córner. L'acció, vista la repetició, és molt exuberant. Però en directe l'àrbitre no ha vist falta

Els jugadors del Rayo, gats vells, aprofiten qualsevol excusa per perdre temps, simulant lesions... Serà així fins al final del partit

Nou CANVI al Girona. Aday Benítez entra en el lloc de Yan Couto

Aturada

Doble ocasió del Girona, que està posant setge a la porteria de Luca Zidane. El problema és que, de moment, només xuta de lluny. Falta crear ocasions més clares

Canvi

CANVIS. Al Girona, Stuani entra en el lloc d'Arnau. I al Rayo, Saveljich entra per Andrés Martín

Doble Targeta groga

SEGONA GROGA per a Velázquez! Expulsat el central del Rayo, que ha tallat una transició amb falta. El jugador al·lega que patina, però en qualsevol cas és falta

Aturada

A punt de marcar el Girona! Gran acció de Samu Saiz, que habilita Bárcenas a la frontal. El jugador remata però Luca, amb la punta dels dits, evita el gol! Era una magnífica ocasió

Aturada

Atenció al Rayo! Álvaro rep una pilota a la frontal i prova un xut potent que Juan Carlos atura amb una bona estirada

El Girona ha començat la segona part amb un joc una mica més vertical. De moment li falta precisió en la combinació

Canvi

Comença la segona part a Montilivi. Girona 0 - 2 Rayo Vallecano. El Girona ha fet un CANVI: Samu Saiz ha entrat en el lloc de Gumbau

20 Jun 2021
DESCANS: Girona 0 - 2 Rayo Vallecano
Gol

GOL del Rayo! GOL de Trejo! 0-2! Després d'una ocasió claríssima del Girona arriba un contraatac del Rayo. Pilota a l'espai per a Álvaro, que arriba a la línia de fons i centra. Trejo, amb un punt de fortuna, pot controlar i rematar... mala peça al taler

Aturada

A punt de marcar el Girona! Falta que centra Gumbau, error del Rayo en refusar la pilota i rematada final de Bárcenas que salva Luca Zidane amb fortuna

El Girona, després d'uns minuts de pausa, fa una nova embranzida en els darrers minuts de la primera part. Vol marxar al descans havent empatat