1a Divisió
Futbol04/01/2014

L'Atlètic de Madrid tomba el Màlaga i se situa líder provisional (0-1)

Un gol de Koke a la segona meitat desencalla un partit travat a la Rosaleda

BarcelonaL'Atlètic de Madrid s'ha situat líder provisional de Primera Divisió després de derrotar el Màlaga a la Rosaleda (0-1). Ha sigut un partit igualat i rocós que s'ha desencallat a la segona part gràcies a un gol de Koke, que ha aprofitat un rebuig al minut 71 per anotar l'únic gol del partit.

A diferència d'altres vegades, els matalassers no han dut la iniciativa i no s'han sentit del tot còmodes a la gespa. L'equip que entrena Diego Simeone no ha tingut gaires ocasions de gol i s'ha replegat després de marcar. El Màlaga ha tingut la iniciativa, tot i que no ha generat ocasions gaire clares de gol.

Cargando
No hay anuncios

Els matalassers són líders provisionals amb 49 punts, a l'espera que el Barça jugui aquest diumenge el seu partit de la 18a jornada contra l'Elx al Camp Nou. Els blaugranes recuperaran el liderat si guanyen.