Copa del Rei
Futbol28/11/2012

El Llagostera cau a València amb dignitat (3-1)

El conjunt gironí s'ha vist superat per un València més contundent, tot i que ha lluitat per marcar el gol de l'honor i l'ha trobat per mitjà de Nico al tram final del partit

BarcelonaEl València ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després d'haver superat el Llagostera (3-1). El conjunt gironí ha lluitat fins a l'últim minut, però s'ha vist superat per un conjunt valencianista que, tot i jugar amb molts suplents, ha estat més contundent des del primer minut de joc. Tanmateix, el Llagostera ha buscat el gol de l'honor i l'ha aconseguit quan faltaven de 7 minuts pel final.

El Llagostera afrontava el partit de tornada amb el 0 a 2 de l'anada, una muntanya massa difícil d'escalar per un 2a B i contra un equip de Champions. A més, al València se li ha posat el partit de cara abans del quart d'hora de joc. Rami ha vist el porter avançat i ha xutat des del mig del camp. La pilota, forta i col·locada, s'ha colat per l'escaire dret de la porteria de Moragón.

Cargando
No hay anuncios

El gol ha afavorit el domini valencianista contra un Llagostera que, malgrat tot, no ha perdut la cara al partit. Amb 1 a 0 s'ha arribat al descans, i al segon temps, els locals han ampliat l'avantatge al minut 77, quan Valdez ha marcat el segon a la sortida d'un córner que ha superat el porter Wilfred –que ha substituït Moragón en el descans–. I quan faltava un quart d'hora, Bernat ha trencat la línia del fora de joc i ha pogut marcar el tercer.

Amb el partit absolutament sentenciat, el Llagostera encara no s'ha donat per vençut i ha continuat buscant la porteria local, i ha trobat el premi del gol al minut 83. Nico ha caçat una pilota a la frontal i l'ha creuat al segon pal amb un xut amb la cama esquerra, i ha anotat el 3 a 1 definitiu.

Cargando

Aquest marcador confirma l'eliminació del Llagostera, mentre que el València jugarà la ronda dels vuitens de final contra l'Osasuna. L'anada es disputarà a Pamplona el 12 de desembre, i la tornada serà el 9 de gener a Mestalla.