La Champions en directe: Manchester City - Reial Madrid

Reial Madrid
0
Julián Álvarez 90' Militao 76' p.p. Bernardo Silva 37' 22'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. Ha estat un partit extraordinari amb un resultat que costava d'imaginar. Ens retrobem el dissabte al Camp Nou per al Barça - Reial Societat.

Bona nit a tothom!

City-Inter, final de la Champions

Dissabte 10 de juny a les nou del vespre, final de la Champions a Istanbul. El Manchester City contra l'Inter de Milà. Amb qui anireu vosaltres?

Guanya el mètode Guardiola

Pep Guardiola ha dut el City a la final de la Champions i s'endú molts dels elogis de la semifinal, sobretot per l'exhibició de joc que han fet els seus jugadors contra el Madrid. És la seva quarta final de la Copa d'Europa. N'ha guanyat dues (amb el Barça) i n'ha perdut una (amb el City).

17 May 2023

Tal qual

Estadístiques que ho resumeixen gairebé tot

Superioritat absoluta del City en tots, TOTS, els registres del partit

17 May 2023

La cirereta del pastís

Carvajal: "El City ens ha sotmès en tot moment"

Les paraules de Dani Carvajal, lateral del Madrid:

"El rival ha estat millor en aquesta tornada, des del principi i fins la final. Ens han sotmès en tot moment. Així ho demostra el resultat"

"Ens ha faltat una mica, no d'actitud, sinó que ens hem aculat massa ràpid. Quan hem fet un pas endavant hem tingut els millors minuts, però no hem pogut"

"Sabíem que el City era molt fort a casa, però després de l'anada ens pensàvem que ens sortiria un partit molt millor"

"És una pena no poder estar en una altra final. Però s'ha de felicitar el rival, ha estat millor"

17 May 2023

Manchester (City) és una festa. Normal, no?

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOOL del City!! GOL de Julián Álvarez!! 4-0!! La cirereta a un partit extraordinari on el City ha anul·lat el Madrid. Passada interior de Foden per a Julián, que té temps d'aixecar el cap, deixar que Courtois es venci i rematar ajustat al pal

Targeta groga

GROGA per a Grealish, per tallar un atac del Madrid des de camp rival. Falta força clara per darrera, per cert

S'afegeixen TRES minuts a l'Etihad. City 3 - 0 Madrid. Us ho creieu, ja? O no encara

Canvi

Últim CANVI al City. Julián Álvarez entra en el lloc de Haaland

Minut 86 i el City seguint pressionant com si guanyessin per la mínima. Quin partit!

Canvi

CANVI al City: Foden entra en el lloc de De Bruyne

Aturada

Quina aturada d'Ederson! El Madrid, malgrat tot, no donava el partit per perdut i ha tingut una gran ocasió amb una rematada de Marco Asensio, a l'àrea. El porter, amb una estirada magnífica, ha refusat el perill

Canvi

També fa CANVIS el Madrid: Ceballos, Tchouameni i Lucas Vázquez entren en ell lloc de Rodrygo, Camavinga i Carvajal

Canvi

CANVI al City: Mahrez entra en el lloc de Gündogan

El gol, sobretot per la manera com s'ha produït, ha deixat molt tocat el Madrid. Si el City sap conservar la pilota i no regalar ocasions, serà finalista