1a divisió
Futbol17/02/2013

El Madrid supera el Rayo malgrat jugar amb inferioritat durant més d'una hora (2-0)

Sergio Ramos veu dues targetes grogues en menys d'un minut i els blancs passen de dominar el partit a tancar-se al darrera i cedir el protagonisme als de Vallecas

M. Molina

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat el Rayo Vallecano malgrat jugar més d'una hora amb un jugador menys (2-0). Era un partit perfecte per als blancs fins que Sergio Ramos ha vist dues grogues gairebé consecutives. Després de jugar l'anada de la Champions contra el United, i amb moltes baixes a l'equip titular, s'han trobat amb un rival que ha avançat molt la defensa i ha buscat l'atac sense complexes. Un escenari ideal perquè el Madrid pogués fer mal al contraatac.

El primer gol ha arribat quan només s'havien jugat dos minuts, obra de Morata. I després d'un parell d'arribades més, Sergio Ramos ha rematat una falta per situar el segon. El defensa ha estat capaç del millor i del pitjor, i ha vist dues grogues consecutives: per falta i per tallar una centrada amb la mà. El Madrid es quedava amb deu i Mourinho decidia moure la banqueta. Treure Morata i situar Albiol. Una aposta conservadora que ha capgirat el plantejament com un mitjó.

Cargando
No hay anuncios

S'ha acabat el domini blanc i la sensació de perill constant. Els de Vallecas han passat d'estar dominats a dominar, a estar còmodes i vorejar la porteria de Diego López. Però només això. Han entrat a l'àrea i han tingut ocasions per marcar. Només la falta de punteria en els llançaments a porteria, i un penal per mans de Coentrão que Paradas Romero no ha vist, han evitat el gol.