En directe
En directe
13/07/2014

El Mundial del Brasil, pas a pas

#Brasil2014 Els jugadors d'Alemanya reben ara mateix el trofeu que els acredita com a Campions del Món

#Brasil2014 Neuer ha estat nomenat el millor porter i Messi el jugador més valuós (Pilota d'Or) del torneig

#Brasil2014 Les paraules de Mascherano: "Aquesta era la nostra oportunitat. Se'ns ha escapat"

#Brasil2014 FINAL Alemanya 1 - 0 Argentina

#Brasil2014 S'esgota la darrera ocasió de Messi. La falta se n'ha anat als núvols

#Brasil2014 118' Müller, de jugada individual, ha estat a punt de sentenciar el partit. Queden dos minuts (1-0)

#Brasil2014 117' GOOOOOOL d'Alemanya (Alemanya 1 - 0 Argentina). Gol de Götze

#Brasil2014 S'acaba la primera part de la pròrroga. No hi ha gols. D'emoció, en sobra (Alemanya 0-0 Argentina)

#Brasil2014 96' Quina ocasió de Palacio! Hummels no defensa bé però l'argentí fa un xut massa tímid

#Brasil2014 Comença la pròrroga. Ens queden 30 minuts de futbol. Alemanya 0 - 0 Argentina

#Brasil2014 FINAL Alemanya 0 - 0 Argentina. El campió es decidirà a la pròrroga (o als penals, qui sap)

#Brasil2014 91' Götze ha pogut tenir la darrera ocasió però s'ha precipitat i ha xutat des de massa lluny

#Brasil2014 87' Alemanya fa el segon del partit. Götze entra en el lloc de Klose

#Brasil2014 84' Esgota els canvis Sabella. Gago entra en el lloc d'Enzo (0-0)

#Brasil2014 83' Ha saltat un espontani al camp però la realització de la FIFA ha censurat la imatge

#Brasil2014 80' Ara l'ocasió ha estat de Kroos, rematant des de la mitja lluna. Alemanya, perdona... (0-0)

#Brasil2014 78' Höwedes ha tingut el gol a les botes però s'ha encantat. Havia rebut sol al punt de penal!

#Brasil2014 75' CANVI a l'Argentina. Rodrigo Palacio entra en el lloc d'Higuaín

#Brasil2014 74' Els dos equips comencen a notar el cansament del partit i del Mundial. Queda un quart (0-0)