En directe
Mundial de Qatar 2022
05/12/2022

EN DIRECTE | Mundial Qatar 2022: El Brasil atropella Corea del Sud i Croàcia es classifica als penals

La 'canarinha' no dona opció als coreans (4-1) i el porter Livakovik, que atura tres penals, es converteix en l'heroi croat (1-1, 1-3)

Joan Carol

Dimarts, l'Espanya-Marroc

Aquest dimarts se celebraran els dos últims encreuaments de vuitens de final del Mundial. La selecció espanyola buscarà l’accés a quarts de final davant de la del Marroc (16 h, La 1). El vencedor d’aquest partit s’enfrontarà a la següent ronda al guanyador del Portugal-Suïssa (20 h, Gol Mundial).

Final! El Brasil goleja als vuitens de final (4-1)

La selecció del Brasil ha golejat còmodament Corea del Sud (4-1) en un partit que havia resolt al descans. Els gols de Vinícius, Neymar, Richarlison i Paquetá, en els primers 36 minuts, han deixat sentenciat l’encreuament de vuitens ben aviat. Els asiàtics han buscat i trobat el gol de l’honor al segon temps. L’ha firmat Paik Seung-ho amb un gran xut des de fora de l’àrea. El Brasil s’enfrontarà divendres vinent a Croàcia als quarts de final.

Corea fa el gol de l'honor

Golàs de Corea del Sud, que firma el gol de l'honor (4-1) a un quart d'hora per al final. Sensacional xut de Paik Seung-ho amb la cama esquerra, des de la frontal. Aquesta vegada Alisson no ha pogut fer-hi res.

El Brasil també té porter

Espectacular aturada d'Alisson, porter del Liverpool, a una rematada d'un jugador rival des de dins de l'àrea. El Brasil no vol permetre ni el gol de l'honor a Corea del Sud. La canarinha, de fet, només ha encaixat un gol en els quatre partits que ha disputat de Mundial. Va ser contra el Camerun, en l'últim partit de la fase de grups.

Comença la segona meitat

Ja en joc la segona meitat del Brasil 4-0 Corea del Sud. La segona part ha començat igual que ha acabat la primera: amb la selecció sud-americana collant. Raphinha ha tardat mig minut a avisar la porteria rival. Un minut més tard, el jugador del Tottenham Son Heung-min ha posat a prova Alisson en un mà a mà que ha acabat en córner.

Descans! 4-0... i gràcies

El partit arriba a la mitja part. Corea del Sud perd 4-0 contra el Brasil... i gràcies, perquè Richarlison i Neymar han tingut dues ocasions claríssimes per ampliar l'avantatge. Això està dat i beneït.

GOL! El quart del Brasil

La festa de la canarinha no s'atura. Ara és Paqueta qui marca. Quatre gols, quatre golejadors diferents. Pobres coreans... (4-0, 38').

Corea del Sud, totalment desbordada

El Brasil no en té prou amb els tres gols d'avantatge. Ha ensumat sang i està portant de corcoll Corea del Sud, absolutament desbordada pel joc de la canarinha.

GOL! Richarlison marca el tercer del Brasil

L'eliminatòria, totalment sentenciada. Richarlison rep a l'àrea de Casemiro i no perdona, amb un xut ajustat al pal (3-0, 30').

El Brasil balla

Així ha estat el gol de Vinícius. I la celebració, amb ball inclòs

GOL! Neymar, de penal, marca el segon per al Brasil

Neymar xuta el penal i no perdona. El Brasil, al minut 12, ja té encarrilat el pas a quarts (2-0).

Penal a favor del Brasil!

Penal! Woo-Young jung ha fet caure Richarlison quan intentava refusar una pilota...

S'avança el Brasil!

Al primer atac amb cara i ulls, el Brasil rebenta la porteria coreana. Vinícius queda sol al segon pal, té temps per rebre-la, controlar-la i apuntar a l'escaire (1-0, min. 7),

Comença el partit!

Ja roda la pilota a l'Estadi 974. La canarinha, favorita

La favorita, a punt per jugar

La selecció del Brasil ja és a l'Estadi 974, seu del partit contra Corea del Sud.

Neymar, titular

El Brasil ja ha confirmat l'onze per jugar contra Corea del Sud. Neymar serà titular. Els escollits per Tite són: Alisson; Militão, Marquinhos, Thiago Silva, Danilo; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinícius Jr; i Richarlison.

L'heroi del partit

El porter de Croàcia, Dominik Livakovic, ha aturat tres penals!

Croàcia, classificada!

La tanda de penals ha dictat sentència i Croàcia ha passat ronda (1-1, 1-3). El porter Dominik Livakovic ha estat el gran heroi perquè ha aturat tres dels quatre llançaments del Japó. Els croats només n'han fallat un.

El Japó, contra les cordes

La selecció japonesa necessita un miracle per passar. Ha fallat els dos primers penals. Croàcia, en canvi, els ha marcat

Hi ha llançament de penals!

El Japó i Croàcia han acabat el partit i la pròrroga amb empat a un gol. Això significa que la selecció classificada per als quarts de final es coneixerà des dels onze metres. La tanda de penals dictarà sentència. Qui es classificarà?