En directe
Mundial de Qatar 2022
09/12/2022

EN DIRECTE | Mundial Qatar 2022: Argentina s'imposa a la tanda de penals i jugarà les semifinals (2-2 i 3-4)

Argentina disputa els quarts de final contra els Països Baixos de Frenki deJong

Joan Carol i Albert Nadal

Dissabte, els dos últims partits de quarts

Aquest dissabte se celebraran els dos últims enfrontaments de quarts de final del Mundial. En el primer torn, el botxí de la selecció espanyola, el Marroc, s’enfrontarà al Portugal de Cristiano Ronaldo (16 h, La1). Al vespre, duel entre dues potències que han mostrat una capacitat golejadora a Qatar: Anglaterra-França (20 h, Gol Mundial).

GOOOL DE LAUTARO! ARGENTINA A SEMIFINALS!

No falla Lautaro! L'Argentina es classifica per a les semifinals del Mundial!

Països Baixos 3-4 Argentina

Luuk de Jong empata

Els Països Baixos igualen la tanda de penals marcant el tercer. Lautaro decidirà.

Països Baixos 3-3 Argentina

Falla Enzo!

Primer error de l'Argentina! Tot i així, l'albiceleste manté avantatge.

Països Baixos 2-3 Argentina

Weghorst marca

Els Països Baixos continuen amb vida, però necessiten que falli l'Argentina. Weghorst, autor del doblet abans del final del partit, no ha fallat el seu penal.

Montiel fa el tercer!

Segueix sense fallar cap penal l'Argentina! A un gol de les semifinals!

Països Baixos 1-3 Argentina

Koopmeiners marca per Països Baixos

Els Països Baixos marquen el seu tercer penal i escurcen distàncies.

Països Baixos 1-2 Argentina

Gol de Paredes!

No falla Paredes! Xut fort i a mitja altura al costat esquerre.

Països Baixos 0-2 Argentina

Emiliano Martínez també para el segon!

Quin tros d'aturada del Dibu Martínez! També atura el segon el porter argentí.

Països Baixos 0-1 Argentina

Marca Messi!

Messi no falla! Fluixet i ras, a un costat, ha superat Noppert.

Van Dijk falla el primer!

Emiliano Martínez atura el primer penal dels Països Baixos, a Van Dijk!

Cap als penals!

El partit es resoldrà als penals! Cap dels dos equips ha aconseguit marcar a la pròrroga. Els Països Baixos han resistit els intents de l'Argentina, que ha buscat sense èxit la fórmula per desfer el 2-2.

Al pal Enzo Fernández!

Colla l'Argentina, que busca a la desesperada un gol que li permeti evitar la tanda de penals. Lautaro ho ha intentat amb l'esquerra des de la frontal, i poc després han estat Messi, també des del balcó de l'àrea, i Enzo Fernández, que ha topat amb el pal, els que han buscat sense èxit el 3-2.

Perdona Lautaro!

Ha tingut el tercer l'Argentina! Ocasió claríssima de Lautaro Martínez, la més perillosa en aquesta pròrroga. El davanter de l'Inter ha rematat des de dins de l'àrea una centrada lateral que ha acabat desviant un defensa a córner. Dos minuts després, Lisandro Martínez ha tornat a buscar la porteria neerlandesa amb un xut que un defensa ha enviat a córner.

Mitja part de la pròrroga

Acaben els primers 15 minuts de la pròrroga dels Països Baixos 2-2 Argentina. De moment, més por que atreviment en el temps afegit. Sembla que a totes dues seleccions els sembli bé, de moment, deixar passar els minuts sense que passi gaire cosa.

Els Països Baixos reculen

El partit s'ha tornat a equilibrar amb l'inici de la pròrroga. Els Països Baixos havien imposat el seu joc gràcies a les dues torres que té a dalt, però han retrocedit en el temps extra davant d'una Argentina que encara intenta refer-se de l'empat.

Comença el primer temps de la pròrroga

Ja està en joc la quarta pròrroga d'aquest Mundial. Les anteriors van acabar als penals i amb victòries de Croàcia (contra el Japó i el Brasil) i del Marroc (davant d'Espanya).

PAÏSOS BAIXOS EMPATA AL 110!

Anirem a la pròrroga! Els Països Baixos acaben de marcar l'empat al minut 110, en una falta a la frontal de l'àrea servida en curt. L'ha recollit Weghorst, que ha firmat el seu doblet (2-2).

Deu minuts d'afegit

Doncs diu Mateu Lahoz que es jugaran deu minuts d'afegit!

S'atura el joc per una pica-baralla

Una doble entrada força dura de Leandro Paredes, que ha acabat xutant la pilota contra la banqueta de Països Baixos, ha desfermat una pica-baralla entre jugadors de les dues seleccions. Mateu Lahoz ho ha resolt amb una groga per a Paredes.