Segueix en directe l’Espanyol-Alabès que obre la jornada 32 de la Lliga Santander

Roger Requena

2-1. Min.90+8 | FINAL! Espanyol 2-1 Alabès! #rcde

2-1. Min.90+7 | Wakaso remata molt desviat! #rcde

2-1. Min.90+7 | Óscar Duarte treu amb el cap una centrada que semblava mig gol per l'Alabès! #rcde

2-1. Min.90+3 | Horrible Sergio García, que s'ha volgut jugar un contraatac tot sol quan tenia lliure al segon pal Borja Iglesias #rcde

2-1. Min.90+2 | Avisa Twumasi! Rematada enverinada que Diego no s'esperava i que ha acabat enviant a córner! #rcde

2-1. Min.90+1 | Xut escarransit de Sergio García des de dins de l'àrea. Hi havia fora de joc previ del Panda #rcde

2-1. Min.90 | Hi haurà 7 minuts d'afegit #rcde

2-1. Min.90 | Molt astut Darder obtenint un córner en una posició on no hi tenia res a fer #rcde

2-1. Min.88 | A punt de marcar de xilena Rolan! Centrada al segon pal que ha rematat molt bé. La pilota ha sortit fregant el pal esquerre de Diego López! #rcde

2-1. Min.86 | No té pressa l'Espanyol, a qui ja li va bé que passin els minuts sense que passi gaire cosa. Fa tot l'efecte que el temps d'afegit serà força considerable per les diverses interrupcions del VAR #rcde

2-1. Min.85 | Canvi a l'Espanyol: entra Óscar Duarte, marxa Óscar Melendo #rcde

2-1. Min.84 | Groga per a Roca per un cop de colze de Roca sobre Twumasi #rcde

2-1. Min.83 | Colla l'Alabès, que tanca l'Espanyol a la seva meitat de camp #rcde

2-1. Min.79 | L'entrada de Laguardia és duríssima, amb els tacs a l'alçada del genoll. Hauria d'haver estat expulsat. Veurem si ho revisa el VAR #rcde

2-1. Min.79 | Groga per a Laguardia per una topada amb Borja Iglesias #rcde

2-1. Min.79 | Doble canvi a l'Alabès: entren Wakaso i Twumasi i marxen Inui i Brasanac #rcde

2-1. Min.78 | Remata de cap desviat Manu García un córner #rcde

2-1. Min.77 | Ho intenta de tisora Rolan, que no troba porteria #rcde

2-1. Min.76 | El partit arribarà totalment obert al quart d'hora final. Nou córner per l'Alabès, que segueix insistint. L'Espanyol no troba la tranquil·litat #rcde

2-1. Min.72 | Bona acció de Roca, que s'ha desfet d'Ely i ha provocat una falta prop del límit de l'àrea a l'alçada de la línia de fons #rcde