07/11/2019

Espanyol-Ludogorets, l'Europa League en directe

Segueix en directe l'Espanyol-Ludogorets corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de l'Europa League que es disputa a l'RCDE Stadium

Roger Requena

FINAL! Golejada plàcida de l'Espanyol al Ludogorets per certificar la classificació matemàtica pels setzens de final de l'Europa League!

6-0. Min.89 | Al travesser Calero! Ho intenta el central! #rcde

6-0. Min.76 | Canvi al Ludogorets: entra Dyakov, marxa Wanderson #rcde

6-0. Min.76 | GOOOOOL de l'Espanyol! Ara marca el 'Chucky' Ferreyra! #rcde

5-0. Min.73 | GOOOOL de l'Espanyol! Pedrosa marca el cinquè amb un xut fort creuat! #rcde

4-0. Min.71 | Canvi a l'Espanyol: entra Wu Lei, marxa Melendo #rcde

4-0. Min.68 | Gran mà d'Iliev a Dídac! Bona rematada de cap del defensa #rcde

4-0. Min.67 | Falta de Granero desviada a córner per un defensa. L'Espanyol vol més #rcde

4-0. Min.64 | Canvi a l'Espanyol: entra Ferreyra, marxa Campuzano #rcde

4-0. Min.61 | No es relaxa l'Espanyol, que juga amb dos homes més. El Ludogorets defensa amb el que pot en camp propi #rcde

4-0. Min.58 | S'anima Lozano des de lluny, però no troba porteria el migcampista #rcde

4-0. Min.52 | GOOOOOOOL DE L'ESPANYOL! El quart el firma Campuzano! #rcde

3-0. Min.46 | COMENÇA la segona part a l'RCDE Stadium! Canvi a l'Espanyol: entra Pedrosa, marxa Bernardo #rcde

DESCANS a l'RCDE Stadium. Espanyol 3-0 Ludogorets #rcde

3-0. Min.40 | Al pal Melendo! Ha tingut el quart després d'una bona jugada de Vargas #rcde

3-0. Min.39 | Canvi al Ludogorets: entra Anicet, marxa Keserü. Just abans, Vargas ha tingut el quart després de rematar de primeres amb l'esquerra una falta lateral #rcde

3-0. Min.35 | GOOOOOOL DE L'ESPANYOL! Vargas no falla des dels onze metres! #rcde

2-0. Min.34 | PENAL favorable a l'Espanyol! Ben provocat per Vargas. I Goralski expulsat per mans! #rcde

2-0. Min.33 | Xuta massa alt Granero, que ho ha intentat des de la frontal. L'Espanyol està dominant, arribant i rematant. Primer temps força complet dels de Machín, de moment #rcde

2-0. Min.32 | A punt de menjar-se el tercer Iliev en una centrada de Vargas que ha desviat Campuzano. Ha reaccionat bé el porter #rcde