En directe
En directe
16/02/2020

Sevilla-Espanyol, la Lliga en directe

Segueix en directe el Sevilla-Espanyol, partit corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander i que es disputa a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán

Roger Requena

FINAL! Sevilla 2-2 Espanyol. Punt de gran valor dels blanc-i-blaus, que resisteixen l'empenta del Sánchez Pizjuán tot i jugar vint minuts amb un home menys per l'expulsió de Víctor Sánchez #rcde

2-2. Min.97 | Remata als núvols De Jong. Quin patiment! #rcde

2-2. Min.96 | Toca patir. Córner pel Sevilla, que hi va amb tot. L'Espanyol també defensa amb tot. Pot ser una de les últimes accions del partit #rcde

2-2. Min.93 | Respira l'Espanyol després de veure com queda anul·lada per fora de joc una acció rematada per De Jong que ha blocat un defensa #rcde

2-2. Min.90 | Rematada desviada de Gudelj que no troba porteria. Hi haurà cinc minuts d'afegit #rcde

2-2. Min.89 | Ara qui perdona és En-Nesyri, que no ha trobat porteria amb una rematada des de dins de l'àrea. L'Espanyol fa estona que demana que s'acabi ja el partit #rcde

2-2. Min.88 | Salva Calero una nova centrada des de la dreta! #rcde

2-2. Min.86 | Hi va amb tot el Sevilla, que està enfonsant a l'Espanyol a la seva àrea. Abelardo demana que s'estirin per respirar #rcde

2-2. Min.84 | Groga per a Roca #rcde

2-2. Min.83 | EL QUE ACABA DE SALVAR DIEGO LÓPEZ! Espectacular intervenció del porter a un xut molt fort i col·locat de Navas amb l'esquerra #rcde

2-2. Min.81 | Canvi a l'Espanyol: entra Ferreyra, marxa Calleri #rcde

2-2. Min.80 | Gol del Sevilla. Empata Suso amb un xut des de fora de l'àrea. L'Espanyol s'ha trencat i ha concedit espais #rcde

1-2. Min.78 | Envia a córner Cabrera una perillosíssima centrada de Navas per la dreta #rcde

1-2. Min.76 | Minuts de patiment de l'Espanyol, que està intentant sobreviure a les empentes d'un Sevilla que busca l'empat amb tot #rcde

1-2. Min.74 | Canvi a l'Espanyol: entra Calero, marxa Embarba #rcde

1-2. Min.71 | Canvi a l'Espanyol: entra Víctor Gómez, marxa Wu Lei #rcde

1-2. Min.71 | Desvia a córner la tanca de l'Espanyol una falta del Sevilla #rcde

1-2. Min.69 | Expulsat Víctor Sánchez al veure la segona groga per frenar a En-Nesyri en un atac vertical que portava molt de perill #rcde

1-2. Min.65 | Remata desviat de cap Diego Carlos un córner #rcde

1-2. Min.65 | Canvi al Sevilla: entra De Jong, marxa Banega #rcde