Roger Requena

Final! Valladolid 1-1 Espanyol #rcde

1-1. Min.91 | Golàs de falta de Verde #rcde

0-1. Min.90 | Hi haurà quatre minuts d'afegit! #rcde

0-1. Min.88 | Torna a avisar el Valladolid amb un tir alt per sobre del travesser #rcde

0-1. Min.84 | Diego López bloca una centrada lateral. El Valladolid no deixa d'insistir #rcde

0-1. Min.80 | Treu aigua com pot la defensa de l'Espanyol. El Valladolid ho intenta de totes les maneres possibles #rcde

0-1. Min.77 | Canvi a l'Espanyol. Entra Óscar Duarte i marxa Sergio García #rcde

0-1. Min.73 | Groga per Javi López #rcde

0-1. Min.66 | Canvi a l'Espanyol. Entra Víctor Sánchez per Melendo #rcde

0-1. Min.62 | El que acaba de perdonar Alcaraz! Absolutament sol davant Diego López, envia la pilota als núvols! #rcde

0-1. Min.58 | Apreta el Valladolid, que busca l'empat #rcde

0-1. Min.49 | Que bé Diego López! Gran estirada del gallec per evitar que Toni Villa remati sol al segon pal #rcde

0-1. Min.48 | Quina pena Darder! Gran jugada de Sergio García, que ha estat generós amb el balear, a qui un defensa ha tapat el xut #rcde

0-1. Min.46 | Comença la segona part a Valladolid. Entra Piatti, marxa Hernán #rcde

0-1. Min.48 | Hernán ho prova amb un tir alt. I amb aquest xut desviat l'àrbitre xiula el descans al José Zorrilla #rcde

0-1. Min.48 | Evita Kiko Olivas una bona centrada d'Hernán que ja esperava Sergio García al segon pal #rcde

0-1. Min.43 | Salva Diego López un gran xut de Toni Villa amb l'esquerra! #rcde

0-1. Min.43 | Bon tir de Darder! Jugada assajada de l'Espanyol en el córner que desvia un defensa #rcde

0-1. Min.42 | Quina mà de Masip! Esplèndida rematada de cap d'Hernán a una centrada de Darder que el porter del Valladolid envia a córner #rcde

0-1. Min.33 | L'ha tingut Alcaraz! Perillós xut des de fora de l'àrea que surt desviat per molt poc #rcde