En directe
En directe
14/04/2012

Reial Madrid 3 - Sporting 1 (FINAL)

Fins aquí el minut a minut del Madrid-Sporting. Continuem amb el Llevant-Barça. Ens hi acompanyeu?

FINAL Madrid 3 - Sporting 1

90' Una altra ocasió blanca, de Benzema, que xuta lleugerament alt. El Madrid té el partit a la butxaca

89' Ho prova Marcelo, xutant després d'una jugada individual. Cristiano, tot sol, li demanava la passada per marcar

85' Malgrat perdre per dos gols, l'Sporting no li perd la cara al partit i continua buscant la porteria de Casillas, encara que sense arribar amb perill

81' GOL del Madrid, GOL de Benzema. Passada de Khedira per Benzema, que troba un espai a l'àrea i afusella Juan Pablo

78' EXPULSIÓ per doble groga de Canella, per una falta sobre Di María

75' GROGA per Galvez, per falta sobre Cristiano

75' I el CANVI defensiu, després del gol. Granero entra en el lloc d'Higuaín

73' GOL del Madrid, GOL de Cristiano Ronaldo. Error de l'Sporting en defensa, que regala la pilota al Madrid. Centrada d'Higuaín i rematada amb potència de Cristiano Ronaldo, de cap, que toca al pal i entra

72' Ramos s'ha jugat el penal i la segona groga, en una internada de Colunga

70' Ocasió del Madrid, una altra. Xut d'Higuaín de primeres, que surt fora

68' Pressiona el Madrid. Cristiano força un córner

66' CANVI a l'Sporting. Colunga entra en el lloc del golejador De las Cuevas

64' Xut fora de Cristiano, molt desviat; i GROGA pel porter Juan Pablo per perdre temps

63' Higuaín reclamava un possible penal, però en realitat el davanter del Madrid s'ha llançat a la piscina

60' Xut fora de Cristiano, que pica la falta per sobre el travesser

60' Falta perillosa pel Madrid, de Botía (que ha vist GROGA) sobre Ronaldo

57' Arribada del Madrid, amb un pilota penjada a l'àrea que atura el porter en dos temps

55' GROGA a Pepe, per una falta a Trejo quan tallava un contraatac de l'Sporting