Fase d'ascens a Segona B
Futbol19/06/2011

El Reus venç el Comarca de Níjar (2-0) i encarrila l'eliminatòria final per l'ascens

Els reusencs s'han avançat ràpid amb un gol polèmic d'Àlvaro, i abans del descans feien el segon. En el temps afegit el porter Àngel ha salvat dos cops el gol visitant en un partit calent i amb expulsions

ReusEl Reus ha aconseguit un dels millors resultats possibles en un partit d'anada d'una eliminatòria jugat a casa: 2-0. El Comarca de Níjar havia sigut el campió del seu grup de Tercera, i ha demostrat el seu potencial, però els reusencs han sigut millors, començant pel seu porter, Àngel.

El partit ha començat amb polèmica, i la crispació no ha desaparegut fins al final. Als 8 minuts, en una jugada confusa a l'àrea de l'equip andalús, el porter visitant ha caigut a terra per un cop, i Àlvaro, que diu que no l'ha vist, ha marcat el gol a porteria buida. L'entrenador i els jugadors del Comarca s'han indignats molt amb l'acció, i el tècnic ha acabat expulsat a les primeres de canvi.

Cargando
No hay anuncios

Poc després al Reus no li han xiulat un penal a favor, li han anul·lat un altre gol per fora de joc. I abans d'arribar al descans Robert feia el segon dels reusencs amb una falta directa molt ben executada.

A la represa, el Comarca de Níjar es quedava amb 10 homes als 58 minuts i semblava que el Reus podria acabar de rematar el partit i l'eliminatòria, però no ho ha fet, i a falta de 10 minuts l'àrbitre igualava les forces expulsant Efrén amb la segona targeta groga.

Cargando

En els últims minuts el Comarca de Níjar ha pressionat molt per aconseguir com a mínim un gol que els donés vida per la tornada, i en el temps afegit ha aparegut el millor porter del grup 5è de tercera, el reusenc Àngel, que ha evitat dos gols cantats del andalusos.

FINAL (anada) PLAY-OFF ASCENS A SEGONA B

Cargando

Reus: Ángel, Edu Vives, Sangrà, Ferran, Robert, Beñat, Marquès, Álvaro (Efrén, 72'), Taranilla (Masqué, 65'), Sergio León i Chumbi (Querol, 62').

Comarca de Níjar: Nacho, Gabi, Cobos, David Sánchez, Fran López, Abel, Pigüi (Pito II, 65'), Félix, Raúl Alonso, Galan (Iván Parra, 59') i Francis (Raúl Mérida, 15').

Cargando

Àrbitre: Víctor Mateo Montañés (Aragó)

Targetes: Grogues a Efren -dues i expulsió minut 80-, Chumbi i Ángel (Reus) i a Nacho i Iván Parra (Níjar). Vermella directa a Fran López -minut 60- (Níjar).