Futbol
Futbol30/05/2014

La selecció espanyola suma un triomf senzill contra Bolívia (2-0) per anar pensant en el Mundial

Un gol de Fernando Torres de penal al minut 50 ha desencallat un partit que 'la roja' ha controlat en tot moment i que Iniesta ha rematat al final. Tres blaugranes han sigut titulars i Deulofeu ha jugat l'últim quart d'hora

BarcelonaLa selecció espanyola ja camina cap al Mundial del Brasil d'aquest estiu i aquest divendres ha resolt amb un triomf senzill el seu amistós contra Bolívia al Sánchez Pizjuán (2-0). Un penal transformat per Fernando Torres en el minut 50, després d'una empenta no gaire forta sobre Javi Martínez, s'ha convertit en el primer gol d'un partit que 'la roja' ha tingut sempre sota control i que, a falta de set minuts, Andrés Iniesta ha acabat de sentenciar amb un xut amb rosca després d'un ràpid contraatac.

Tot i assumir el domini territorial i portar el pes del partit des del principi, el conjunt dirigit per Vicente del Bosque, que aquest dissabte donarà la llista definitiva de 23 convocats per a la gran cita mundialista, no ha acabat d'estar fina en l'últim terç de camp. Ni quan ha jugat amb '9' referencial (Torres), ni quan ho ha intentat amb dos falsos davanters (Silva i Cesc). Ni amb un migcentre (Iturraspe) i dos interiors (Xavi i Mata), ni amb doble pivot (Iturraspe i Busquets) i mitja punta (Iniesta). Però en tot moment ha transmès dinamisme, sobretot a través dels laterals.

Cargando
No hay anuncios

Tres titulars i últim quart d'hora per a Deulofeu

D'inici, Del Bosque ha alineat a tres blaugranes, Piqué, Xavi i Pedro. El canari ha completat 79 minuts, a bon nivell i fins i tot amb arribades per ampliar la victòria, abans de deixar el seu lloc a Gerard Deulofeu, protagonista per la dreta dels últims compassos del partit preparatori. El central ha jugat la primera meitat i el migcampista de Terrassa ha sigut substituït al minut 60 de partit. Andrés Iniesta ha entrat al descans, mentre que Cesc i Busquets han disputat l'última mitja hora. Jordi Alba s'ha quedat sense jugar.