En directe
En directe
20/02/2020

Wolverhampton-Espanyol, l'Europa League en directe

Segueix en directe el Wolverhampton Wanderers-Espanyol, corresponent a l'anada dels setzens de final de l'Europa League i que es disputa al Molineux Stadium

Roger Requena

FINAL! Wolverhampton 4-0 Espanyol #rcde

4-0. Min.91 | Xut centrat de Calleri que bloca Rui Patricio #rcde

4-0. Min.89 | L'Espanyol, que intenta jugar tot el que pot en camp contrari, fa estona que ha claudicat. El 4-0 ha fet molt de mal #rcde

4-0. Min.82 | Canvi al Wolverhampton: marxa Diogo Jota, autor de tres gols, entra Podence #rcde

4-0. Min.81 | El quart del Wolverhampton. Hi torna Diogo Jota, que ja en porta tres. Ara, amb un xut des de la frontal #rcde

3-0. Min.79 | La tanca desvia a córner la falta de Moutinho #rcde

3-0. Min.78 | Groga per a Víctor Sánchez, que provoca una falta perillosa al vèrtex de l'àrea #rcde

3-0. Min.77 | A punt de fer el quart el Wolverhampton! Pífia de Darder que Neto, que acaba d'entrar, finalitza amb un xut a la creueta #rcde

3-0. Min.76 | Canvi a l'Espanyol: entra Darder, marxa Víctor Gómez #rcde

3-0. Min.75 | Canvi al Wolverhampton: entra Pedro Neto, marxa Raúl Jiménez #rcde

3-0. Min.70 | Una nova per Wu Lei, que ara ho prova amb un xut creuat que bloca Rui Patricio #rcde

3-0. Min.67 | Gol del Wolverhampton. Diogo Jota firma el tercer després d'una simple desmarcada dins de l'àrea #rcde

2-0. Min.66 | Groga per a Víctor Gómez #rcde

2-0. Min.61 | Doble canvi a l'Espanyol: entren David López i Calleri, marxen Iturraspe i Melendo #rcde

2-0. Min.61 | Canvi al Wolverhampton: entra Dendoncker, marxa Adama Traoré #rcde

2-0. Min.58 | S'anima Víctor Gómez, que no troba porteria amb un xut des del vèrtex de l'àrea #rcde

2-0. Min.54 | Torna a perdonar Wu Lei de cap. Se li està resistint el gol al xinès #rcde

2-0. Min.52 | Gol del Wolverhampton. Gran volea de Neves des de fora de l'àrea #rcde

1-0. Min.49 | Avisa de cap Wu Lei, que no troba porteria per poc #rcde

1-0. Min.46 | COMENÇA la segona part al Molineux Stadium #rcde