En directe
Futbol
19/02/2024

La Lliga en directe: Athletic Club-Girona

L'equip de Míchel vol aprofitar l'empat del Reial Madrid per retallar distàncies amb el primer lloc

19 Feb 2024

Un atac i gol constant del Girona en aquest darrer tram de partit és insuficient per endur-se algun punt de San Mamés. D'aquesta manera, els de Míchel tot i haver acabat amb bones sensacions, cauen per la mínima i sumen la segona derrota consecutiva encaixant set gols en els darrers 180 minuts.

19 Feb 2024
FINAL: Athletic 3 - 2 Girona
19 Feb 2024
Aturada

Ho intenta a l'èpica el Girona. De la que s'ha lliurat l'Athletic. Doble ocasió de Savinho, que falla un mà a mà claríssim, i Solís des de fora l'àrea que Vivian la treu sota pals quan a la banqueta ja celebraven l'empat a tres. Increïble que aquesta jugada no hagi acabat en gol. Encara en queden quatre.

19 Feb 2024
Aturada

L'ha tingut el Girona!! Pilota picadeta d'Aleix cap a Dovbyk, que la cedeix cap a Portu i xut directe als guants d'Unai Simón que envia la pilota a córner.

19 Feb 2024

S'afegeixen NOU minuts a San Mamés.

Canvi

Arribats al minut 90, Salvador Funez, avui a la banqueta per l'exuplsió de Míchel, dona entrada a Solís i Stuani. Marxen del terreny de joc Yangel Herrera i Tsygankov.

Canvi

Darrers moviments a la banqueta d'Ernesto Valverde. Entren per mantenir el resultat Mikel Vesga i Aitor Paredes per Yeray i Beñat

Polze amunt dels serveis mèdics i es reprèn el partit. Deu minuts més l'afegit perquè el Girona orbi el miracle a San Mamés

S'atura el partit perquè hi ha un aficionat amb algun problema mèdic.

Gol

Gooooool del Girona! Marca Eric Garcia! Falta lateral que posa Aleix García directe al primer pal, no aconsegueix rematar Yangel en primera instància i apareix Eric per a empènyer-la de cap totalment només en l'àrea petita. Té una altra vida el Girona.

Canvi

També mou la banqueta Ernesto Valverde. Entren Nico Williams i Sancet al lloc d'Unai Góme i Guruzeta

Canvi

Doble canvi al Girona. Se'n van l'erratic Iván Martín i Arnau i entren Valery i Portu

Una primera part sense treva. Hores baixes del Girona a San Mamés. Els dos gols en poc més de deu minuts han deixat tocat el conjunt català, que sense Míchel a la banqueta per sanció, sembla haver perdut tots els coneixements i habilitats mostrades les 24 jornades anteriors. Un joc propi del Girona de la temporada passada que d'aquesta.

Gol

El Girona avui celebra el seu 25 de desembre particular: regal, rere regal. Errada individual, un altre cop. Ara sí per fi, Iñaki Williams que veu porteria i eixampla la distància a San Mamés. El damnificat aquesta vegada, un altre cop, és Miguel Gutiérrez, lateral del Girona, que torna a sortir retratat en perdre la possessió amb el davanter internacional.

Gol

Deu minuts ha durat l'alegria a Girona. Ja ho havíem avisat abans. Les errades i la falta de concentració tornen a castigar als catalans. Miguel Gutiérrez amb una passada d'esperó regala la pilota a Berenguer, que un altre cop, després d'un altre xut llunyà, col·loca el 2 a 1 al marcador. Aquest cop, Gazzaniga fluixet sota pals, tan sols ha pogut treure la pilota del fons de la xarxa.

Gol

Gooooooool del Girona!! Gol de Tsygankov. Reacció immediata dels jugadors de Míchel, que dos minuts després de la represa ha posat les taules al marcador. La recuperació d'Iván Martín dins l'àrea petita ha estat aprofitada per Tsygankov que tan sols ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Primera part amb marge de millora

S'acaba un primer temps preciós marcat pel gol inicial de Berenguer després d'un error groller d'Aleix García en la sortida. Tot i això, el Girona no perd la seva identitat i continua basant el seu joc a base de la construcció amb pilota. Ara, però, sense inquietar de veritat la porteria d'Unai Simón.

D'altra banda, l'Athletic sap aprofitar l'autopista sense peatges que hi ha a la banda dreta. Iñaki Williams ha perdonat en diverses ocasions el segon. Partit de tu a tu amb un ritme vertiginós. Les pèrdues individuals i les errades de concentració han condemnat els primers quaranta-cinc minuts dels catalans. L'efectivitat dels lleons, de moment, se sobreposa al domini de pilota d'un Girona que ha acabat demanant l'hora ofegat per les constants arribades locals.

19 Feb 2024
Descans: Athletic 1 - 0 Girona
Servei de porta

Iñaki Williams… un altre cop. Qui si no? El davanter que està fent el que vol amb la defensa visitant ha tornat a tenir l'oportunitat de col·locar el 2 a 0 al marcador després d'una centrada lateral de Guruzeta i una posterior rematada d'Iñaki fora de porteria. Miguel Gutiérrez i Aleix Garcia, els grans assenyalats d'aquesta banda dreta.