En directe
Lliga, 22a jornada
28/01/2024

La Lliga en directe: Celta - Girona

L'equip de Míchel busca recuperar el liderat provisional després d'una setmana dolorosa en què ha quedat eliminat de la Copa

Bon diumenge i bona setmana a tothom!

Tanquem per aquí! Ha sigut un plaer acompanyar-vos. El Girona rep el cap de setmana que ve a Montilivi un rival molt complicat, la Reial Societat d'Imanol Alguacil.

I una altra crònica de propina. Amb bones notícies. El Barça femení continua a la seva.

28 Jan 2024
La crònica del partit, per Jordi Bofill

El Girona s'abraça a l'amor etern de Portu per no cedir a la pressió del Madrid

Jordi Bofill
28 Jan 2024

S'ha acabat el partit! El Girona, líder de la Lliga!

Melero López afegeix 3 minuts d'extra!

Uiiiiiiii! La internada de Mingueza... Provindencial Blind per enviar la bola a córner!

Un minut i mig i sabrem l'afegit. El Celta amenaça poquet...

Però atenció, perquè el Girona està anant massa enrere...

Sense conseqüències!

Ara córner per al Celta.

Cinc minutets més l'afegit. El Celta sembla mort, però el marcador és de 0-1, només...

Aleix! Intenta un xut el migcentre del Girona que Guaita atrapa sense problemes.

Ui Iván! A punt de generar perill per una pífia de Domínguez!

Canvi al Girona. El segon. Marxa Tsygankov i entra Valery.

Larsen, adolorit. I cansat, també. No hi havia falta. Haurà de tornar la pilota el Celta.

Es prepara Valery a la banda.

Últims 10 minuts de partit i tot està per decidir! El Girona, entre resistir i acabar de sentenciar.

Demana un penal el Celta per una acció de Miguel Rodríguez. Jo no he vist res i el VAR, tampoc.

Dos canvis a l'equip local. Marxen el citat Tapia i Starfelt i entren Dotor i Miguel Rodríguez.