En directe
Lliga, 17a jornada
18/12/2023

La Lliga en directe: Girona - Alabès

L'equip de Míchel busca una nova victòria que el mantingui com a líder de Primera

Bona nit!

I fins aquí el directe del Girona 3-0 Alabès! Els de Míchel han dominat en tot moment el partit i els visitants gairebé no han creat perill a la porteria de Gazzaniga. Dovbyk segueix en estat de gràcia. Avui ha sumat dos gols més i ja és el segon màxim golejador de la Lliga amb 10. Només el supera Jude Bellingham amb 13. Dijous, el Girona tindrà un nou repte per seguir liderant la classificació: haurà d'afrontar la sempre complicada visita al camp del Betis, però és l'últim esforç que haurà de fer abans que acabi un 2023 que mai oblidarà.

18 Dec 2023

Aquí pots llegir la crònica del partit en una nova nit per recordar del Girona!

18 Dec 2023
Final del partit

Final del partit! El Girona ha guanyat per 3-0 l'Alabès amb dos gols de Dovbyk i un de Portu i recupera el lideratge de la Lliga en una altra nit màgica a Montilivi.

Es jugaran quatre minuts de temps afegit.

Els dos equips ja estan jugant a mig gas. El Girona reserva forces per una de les sortides més difícils de la temporada, la que tindrà dijous al camp del Betis.

Xut al pal

L'Alabès acaba de tenir la seva ocasió més clara del partit. Rubén Duarte ha executat un fort xut des de fora de l'àrea que s'ha estavellat contra l'escaire dret de la porteria de Gazzaniga.

El Girona ja té el lideratge a tocar una altra vegada. Només queden 10 minuts més el temps afegit i l'Alabès no crea perill.

18 Dec 2023
Lesió

Yan Couto es tira a terra i marxa substituït per Arnau. Però no sembla res greu. Segurament només és fatiga muscular. Míchel aprofita la situació per canviar també David García per Juanpe.

Canvi

Més canvis a l'Alabès. Entren Kike García i Kike Sola i marxen Samu i Gorosabel.

Xut fora

Gairebé fa el quart Pablo Torre! El jugador cedit pel Barça ha rebut una passada a l'interior de l'àrea, però el seu remat forçat ha marxat lleugerament desviat.

Els canvis de Míchel es poden interpretar com un descans. El Girona dijous disputarà davant el Betis a domicili el seu últim partit abans de les vacances de Nadal.

Canvi

Míchel també mou la banqueta. Pablo Torre entra pel golejador Portu i Valery ho fa per Savinho.

Canvi

De totes maneres, els canvis de l'Alabés arriben tard. El partit pràcticament està sentenciat.

Canvi

L'Alabès fa els primers canvis del partit: Hagi entra per Guridi i Rebbach entra per Rioja.

Gol de penal

Dovbyk fa el 3-0 des del punt de penal! Amb suspens, però cap a dins! El davanter ucraïnès ha xutat pel mig!

Penal

Yan Couto és una moto! Una extraordinària jugada personal per la banda dreta ha acabat amb un penal a favor del Girona!

Ja coneixem l'assistència d'aquesta nit freda a Montilivi. 11.812 espectadors s'han aplegat a l'estadi del Girona per veure una nova ració de bon futbol.

Servei de porta

L'Alabès està arribant amb un cert perill a la porteria del Girona. Rafa Marín ha rematat de cap una mica forçat i la pilota ha sortit desviada.