En directe
Lliga, 19a jornada
03/01/2024

La Lliga en directe: Girona - Atlètic de Madrid

L'equip de Míchel aspira a proclamar-se campió d'hivern, si guanya i punxa el Reial Madrid

La crònica

Potser el teatre dels somnis és Montilivi, que al·lucina amb la nova gesta del Girona

Jordi Bofill

Colíders... qui ho havia de dir!

03 Jan 2024
FINAL! Girona 4 - 3 Atlètic de Madrid

El Girona aguanta la pilota. Uns segons i això s'haurà acabat...

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOL DEL GIRONA!! GOL D'IVAN MARTÍN! 4-3!! Sí, sí, sí! El Girona no es pot donar mai per mort. Quan l'Atlètic de Madrid semblava que potser es conformava amb l'empat, el Girona ha trobat el camí del gol. Una pilota a la frontal, un retall i una rematada A L'ESCAIRE!

Canvi

CANVI al Girona. Entra Portu en el lloc de Savinho. Míchel no renuncia a la victòria!

Dues arribades del Girona, dues de l'Atlètic de Madrid... sembla impossible que el partit acabi sense més gols!

Canvi

CANVI a l'Atlètic de Madrid: Correa entra per Riquelme

Un quart d'hora més el descompte. El partit s'ha igualat, tot i que l'Atlètic de Madrid, amb atacs verticals, sembla que és qui pot tenir més opcions per marcar

Llàstima, aquesta podia ser bona! El Girona ha tingut un contraatac, un 3 contra 3, però Solis s'ha encantat una mica i ha perdut l'avantatge

Els canvis han fet efecte al Girona. Té més estona la pilota i proposa coses en atac. Tot i que el nivell està molt lluny del de la primera part. Veurem...

Canvi

CANVIS al Girona: Stuani i Arnau entren en el lloc de Dovbyk i Pablo Torre

Lesió

Males notícies pel Girona. S'ha lesionat Pablo Torre. No podrà seguir

Aturada

Ocasió del Girona! L'equip desperta de la letargia i troba una rematada per mitjà de Dobvyk! Oblak ha salvat el gol!

Canvi

CANVI al Girona: Solis entra per Valery

Aturada

Segueix el setge matalasser i ara és De Paul qui remata. Gazzaniga pot blocar. Ara és Michel qui es desespera a la banda!

Gol

GOL de l'Atlètic de Madrid! GOL de Morata! 3-3! Es veia a venir. Morata havia fallat una rematada molt clara feia un minut, però no perdona aquesta vegada. Rep a l'espai i supera Gazzaniga (oh, sorpresa) amb un altre tir creuat. La seva jugada!

L'Atlètic de Madrid, molt millor que el Girona en els primers compassos de la represa. El canvi ha donat efecte a Simeone!

Aturada

I la primera acció atacant és matalassera: una centrada que remata Morata, un xic forçat, i que bloca Gazzaniga. Però és un avís!

Canvi

Segona part, en joc. L'Atlètic de Madrid ha fet un canvi: Nahuel Molina ha entrat en el lloc de Lino