En directe
Futbol
26/02/2024

La Lliga, en directe: Girona-Rayo

Míchel busca un triomf vital per no haver de patir per classificar-se per la Champions

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. El Girona es reconcilia amb la victòria i manté la segona posició a sis punts del Reial Madrid, líder a la classificació. Gràcies per acompamnyar-nos. Bona nit!

26 Feb 2024
La crònica del partit

El Girona no celebra permanències perquè torna a guanyar i va disparat cap a la Champions

Jordi Bofill
26 Feb 2024
FINAL: Girona 3 - 0 Rayo Vallecano
Gol

Gooooooool del Girona!!! Pluja de gols a Montilivi! Un altre de Savinho. Si bé fa tres minuts retallava a l'interior, aquest cop ho fa cap a l'exterior i amb una rematada creuada envia la pilota al fons de la xarxa.

26 Feb 2024
Targeta groga

Targeta groga intranscendent per Savinho per treure's la samarreta a la celebració.

Gol

Gooooooooool del Girona!!! Goool de Savinho que s'ha disfressat de Leo Messi agafant la pilota al vèrtex de l'àrea i ballant la defensa ha col·locat la pilota al pal curt. Montilivi es rendeix al brasiler que sentencia el partit. S'afegeixen QUATRE minuts a Montilivi.

Això, ara sí, ja està dat i beneït.

Informació de servei: 5 minuts pel final del partit. Victòria momentània del Girona que domina el partit amb un jugador més sobre el terreny de joc.

Empenta de Kike a Savinho a un metre del límit de l'àrea que suposa la groga pel futbolista visitant. El xut d'Aleix Garcia surt lleugerament per damunt del travesser.

Aturada

Dimitrievski providencial! Centrada des de l'esquerra de Míguel que remata amb el cap Stuani directe als braços del porter macedoni. El que hauria de ser un partit de 4 a 0, n'és un de tan sols 1 a 0.

Targeta vermella

S'autoexpulsa Chavarría. El Rayo es queda amb un jugador menys després que Pep Chavarría hagi vist dues targetes grogues en un minut.

Mala nit pel futbolista català. Estadístiques del seu partit: 11 minuts disputats, dues targetes grogues i, de moment, derrota.

Canvi

Míchel revoluciona la banqueta. Stuani i Iván Martín entren en el lloc de Portu i Dovbyk.

Els locals dominen el partit plàcidament. Tenen el partit encarrilat, però no farien malament en ampliar la distància per no endur-se cap ensurt.

Canvi

El Girona que també mou la banqueta. Marxa en el seu retorn després de dos mesos David López i entra en el seu lloc Juanpe.

Canvi

Els locals que han aconseguit collar als madrilenys. Iñigo Pérez continua amb un altre doble canvi per revertir la situació. Unai López i De Frutos surten del terreny de joc donant entrada a Kike Pérez i Pep Chavarría.

Targeta groga per Pathe Ciss després d'una trepitjada al migcampista del Girona.

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Girona. La pilota havia sortit per la línia de fons abans de centrar la pilota al cap de Portu. Autor del que podria haver estat el segon del Girona.

Canvi

El marcador que fa justícia després de l'espectacular sortida dels jugadors de Míchel després del descans.

El Rayo, que mou la banqueta: entren Camello i Ciss en el lloc de RDT i Valentín.

Xut fora

Dovbyk que perdona el segon! Passada de la mort a l'àrea petita de Tsygankov cap al davanter ucraïnès que l'envia per sobre el travesser.

La grada respon ovacionant a Dovbyk.

Gol

I ara sí!!! Gooooool del Girona. Gol de Tsygankov que aprofita una passada enrere de Miguel Gutiérrez i col·loca la pilota ajustada al pal fent inútil l'esforç de Dimitrievski.

Aturada

El Girona a punt de fer el primer. Espectacular contraatac dels locals a través de les botes de Couto, que cedeix la pilota cap a Dovbyk que no ha pogut controlar la pilota i veure's contra el porter. La grada ja cantava el gol.