Nosaltres ho deixem aquí! Enhorabona a tots els aficionats del Girona! Quina nit!

Al Bernabéu, el Madrid confirma la victòria contra el Las Palmas (2-0)

El Girona es pessiga el cor veient-se en el lideratge de la Lliga

Jordi Bofill
27 Sep 2023
FINAL: Vila-real 1 - 2 Girona! El Girona, nou líder de Primera!

Un minut per al final. El Girona amb la pilota, però el Vila-real encara no ha dit l'última paraula

Targeta groga

Doble GROGA, per a Berenton i per a Miguel Gutiérrez. Tensió a la Ceràmica!

S'afegeixen SIS minuts a la Ceràmica

Xut fora

Couto ha tingut la sentència! Transició del Girona que acaba amb un xut que surt fregant el travesser!

Canvi

CANVIS: Al Girona, Blind i Solis entren en el lloc d'Eric i Tsygankov. També mou la banqueta el Vila-real, cremant totes les naus per intentar rascar algun punt

GROGA per a Baena, per tallar un contraatac del Girona. Els visitants intenten recuperar el control de la pilota i adormir el partit

Al Bernabéu, mentrestant, victòria còmoda del Reial Madrid, que derrota el Las Palmas amb els gols de Brahim i Joselu (80', 2-0)

Deu minuts més el descompte, a la Ceràmica. El Girona lamenta haver perdonat tres ocasions clares per matar el partit. De moment guanya, però per la mínima

Xut al pal

Una altra ocasió que falla el Girona! Una centrada de Couto i una rematada d'Stuani que toca al pal i surt fora

Aturada

Però reacciona (i perdona) el Girona, que hauria pogut marcar amb una pilota al punt de penal per a Stuani. L'acció acaba amb falta de l'uruguaià

El Vila-real reacciona, després d'uns minuts absolutament KO. Aproximacions perilloses dels groguets. De moment, evitades per una defensa sòlida del Girona

Aturada

Ocasió de Portu! Centrada de Savinho, una altra delícia, però la rematada de Portu li surt fluixa i centrada. El porter pot blocar sense problemes

Canvi

CANVI al Girona. Stuani entra en el lloc de Dovbyk

Xut al pal

Al travesser! Al travesser! Centrada-xut d'Aleix que el porter desvia amb la punta dels dits! Al final, el travesser ha evitat el gol

Córner

I segueix el vendaval del Girona. Ara, recuperació de Tsygankov a l'àrea rival, i passada per a Yangel. El xut acaba a córner